Ολοκληρώνεται ο δανεισμός του Νικολάου στην Έμπολι

Στην Ιταλία βρίσκεται ο νεαρός αμυντικός, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του με τη μορφή του δανεισμού στην Έμπολι.

Ολοκληρώνεται ο δανεισμός του Νικολάου στην Έμπολι

Από το καλοκαίρι είχε φανεί πως ο Πέδρο Μαρτίνς δεν είχε στα πλάνα του τον Δημήτρη Νικολάου. Τότε ο ίδιος ήθελε να πάει στην Ουντινέζε η οποία είχε δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Η μετακίνηση του νεαρού στόπερ στη γειτονική χώρα δεν προχώρησε, αλλά ποτέ δεν έπαιξε στον Ολυμπιακό.

Ο Νικολάου είχε τεθεί για ένα διάστημα και εκτός ομάδας μέχρι που τα δικαιώματα του πήρε ο Πιερ Ισά. Η στάση του Πέδρο Μαρτίνς δεν άλλαξε, όμως και ο ποδοσφαιριστής παρέμενε εκτός πλάνων. Ήταν δεδομένο πως ο Νικολάου θα αναζητούσε αλλού την τύχη του, αφού στον Ολυμπιακό δεν είχαν σκοπό να τον χρησιμοποιήσουν.

Η Έμπολι είναι η ομάδα που έδειξε έμπρακτο ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Ιταλία. Έχει περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του στην ιταλική ομάδα.

Οι Ιταλοί αναμένεται να αποκτήσουν τον νεαρό κεντρικό αμυντικό με τη μορφή του δανεισμού από τον Ολυμπιακό, ενώ θα βάλουν και οψιόν αγοράς ύψους 5 εκατ. ευρώ. Οι πληροφορίες από την Ιταλία κάνουν λόγο ότι στη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει μπει και πλαφόν συμμετοχών άρα ο Νικολάου θα πάρει χρόνο συμμετοχής στην Έμπολι που δίνει μάχη για την παραμονή της στην κατηγορία.