Στην Τρίπολη που ξεκίνησε το κακό για τον Ολυμπιακό

Το πιο δύσκολο παιχνίδι και η μεγαλύτερη παγίδα για τους Πειραιώτες με το περσινό πάθημα να έχει γίνει μάθημα σε όλους.

Στην Τρίπολη που ξεκίνησε το κακό για τον Ολυμπιακό

Με επιτυχία έβγαλε ο Ολυμπιακός τα πρώτα ματς στην επαρχία, αφού έκανε τα διπλά σε Λιβαδειά και Γιάννενα. Ξέρουν όλοι, όμως, πολύ καλά ότι ακόμα η ομάδα του Πειραιά δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα και ότι φυσικά δεν έχει κανένα περιθώριο λάθους.

Η αναμέτρηση στην Τρίπολη είναι πολύ ζόρικη και ίσως μία από τις μεγαλύτερες παγίδες που θα κληθεί να ξεπεράσει η ομάδα του Πειραιά. Ο Αστέρας μπορεί να δέχτηκε τρία γκολ από τον ΠΑΟΚ στο «σπίτι» του, να έχασε εύκολα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αλλά αυτό δεν εξασφαλίζει στον Ολυμπιακό ένα ήσυχο βράδυ.

Το αντίθετο οι Πειραιώτες θα έχουν ένα πολύ δύσκολο βράδυ και θα πρέπει να έχουν τα μάτια τους «14» προκειμένου να καταφέρουν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς. Στο λιμάνι ξέρουν ότι η αναμέτρηση με τους Αρκάδες είναι με διαφορά η πιο δύσκολη μέχρι τώρα.

Μη ξεχνάμε ότι το μεγάλο κακό πέρσι από την Τρίπολη ξεκίνησε. Ο Ολυμπιακός πήγε στην Αρκαδία όντας πρώτος με 41 βαθμούς, με τον ΠΑΟΚ να έχει 40 και την ΑΕΚ 38. Δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αστέρα με τον οποίο έμεινε στο 1-1 και η συνέχεια είναι γνωστή. Γκρεμίστηκε από την κορυφή και το ένα κακό διαδέχονταν το άλλο.

Τώρα η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται σε ένα πολύ καλό φεγγάρι. Έχει επανέλθει πολύ καλά μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, όμως για να έχουν αντίκρισμα όλα αυτά θα πρέπει να περάσει από το «Θόδωρος Κολοκοτρώνης». Ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος και είναι χαρακτηριστικό πως ο Ολυμπιακός στο «Γ. Καραϊσκάκης» χρειάστηκε το γκολ του Νάτχο στις καθυστερήσεις για να πάρει τη νίκη.