Με υπογραφή Ελευθερόπουλου ο Ντοναρούμα στον Ολυμπιακό

Όταν ο «Ελέ» αποθέωνε σε δηλώσεις του τον 28χρονο τερματοφύλακα που φαίνεται να βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό.

Με υπογραφή Ελευθερόπουλου ο Ντοναρούμα στον Ολυμπιακό

Βουίζει η Ιταλία πως ο Αντόνιο Ντοναρούμα έρχεται στον Ολυμπιακό. Η Μίλαν θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της μέχρι την Τρίτη όταν και παίζει Κύπελλο με τη Νάπολι και την Τετάρτη τον αφήνει να μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα.

Ο 28χρονος γκολκίπερ με τη φανέλα της Μίλαν έχει κάνει μόλις δύο συμμετοχές τη σεζόν 2016-2017. Τη φετινή σεζόν δεν έχει αγωνιστεί καθόλου και η προοπτική του Ολυμπιακού δεν είναι άσχημη για τον ίδιο. Ο Ντοναρούμα είναι ένας τερματοφύλακας που γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, αλλά και το μέγεθος του Ολυμπιακού.

Η θητεία του στον Αστέρα Τρίπολης τον έχει κάνει γνωστό και στο ελληνικό κοινό, ενώ στο λιμάνι είχαν ενδιαφερθεί και το περασμένο καλοκαίρι για το 28χρονο πορτιέρε.

Για τον Ντοναρούμα, πάντως έσταζε μέλι και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο οποίος είχε καθίσει στον πάγκο της ομάδας της Αρκαδίας και είχε συνεργαστεί μαζί του. Ήταν μάλιστα πρωταγωνιστής ο Ιταλός γκολκίπερ σε ένα ματς με τον Ολυμπιακό στο «Θόδωρος Κολοκοτρώνης» που είχε μείνει στο 0-0.

Τότε ο Ελευθερόπουλος είχε αναφερθεί στο Ντοναρούμα με τα καλύτερα λόγια. «Ο Ντοναρούμα είναι και καλός χαρακτήρας, και ένα παιδί που μας έχει βοηθήσει. Και από πίσω έχουμε κι άλλα παιδιά. Είναι τρομερά βελτιωμένος ο Ντοναρούμα», είχε πει τότε ο «Ελέ» ως προπονητής του Αστέρα Τρίπολης. Και έχουν σημασία αυτά τα λόγια, διότι βγήκαν από το στόμα ενός ανθρώπου που έχει παίξει τη θέση σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Να επισημάνουμε φυσικά πως ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα κι αν δεν πέσουν οι υπογραφές δεν μπορούμε να θεωρούμε κάτι σίγουρο. Με όσα μεταδίδουν οι Ιταλοί η μετακίνηση του στον Ολυμπιακό θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένη.