Ολυμπιακός: Η επιβράβευση του «Μέντι» στον Πόποβιτς

Ο Μπάλσα Πόποβιτς έχει κάνει εξαιρετική προετοιμασία με τον Ολυμπιακό και ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν.

Ολυμπιακός: Η επιβράβευση του «Μέντι» στον Πόποβιτς

Δεν είναι άνθρωπος που… πουλάει τους ποδοσφαιριστές του ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Το ξέρουν και οι παίκτες ότι είναι πολύ δίκαιος στον τρόπο που τους αντιμετωπίζει και ότι ξέρει να εκτιμάει τι προσφέρει ο καθένας και πάνω απ’ όλα την προσπάθεια του.

Έτσι και ο Βάσκος δεν γινόταν να αφήσει εκτός των αγώνων με την Ναϊμέγκεν τον Μπάλσα Πόποβιτς. Ο Μαυροβούνιος έχει κάνει εξαιρετική προετοιμασία και ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν.

Είχε κερδίσει τις εντυπώσεις και ο Μεντιλίμπαρ το είχε πάρει απόφαση πριν καν αποκτηθεί ο Στέφαν Ορτέγκα ότι αυτός θα έπαιζε στα παιχνίδια με τη Ναϊμέγκεν. Το ήξερε ο Βάσκος, ήταν αποφασισμένος να δώσει ευκαιρία στον Πόποβιτς και βασικά να τον ανταμείψει για την προσπάθεια που έκανε σε όλη την προετοιμασία.

Στην καλύτερη των περιπτώσεων εάν ήταν πιο έτοιμος ο Ορτέγκα να τον είχε στη λίστα, αλλά και πάλι ο Πόποβιτς θα έπαιζε που τον έχει κερδίσει και με την εικόνα του και με την προσπάθεια του γενικότερα και είναι πολύ σημαντικό αυτό.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110