AEΚ: Σε Ολυμπία και Ν. Φιλαδέλφεια (παρουσία Ηλιόπουλου) ολοκληρώνεται η τουρνέ του τροπαίου!
Παρουσία του Μάριου Ηλιόπουλου στη Νέα Φιλαδέλφεια θα ολοκληρωθεί η περιοδεία του τροπαίου του πρωτααθλήματος της ΑΕΚ αφού περάσει κι από την Αρχαία Ολυμπία.
Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τους δύο τελευταίους «σταθμούς» της περιοδείας του 14ου πρωταθληματικού της τροπαίου.
Μετά από 1,5 μήνα η κούπα επιστρέφει αύριο (31/07, 18.30) εκεί απ' όπου ξεκίνησαν όλα, στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.
Μάλιστα, το πρωί της ίδιας μέρας (10.00) το τρόπαιο θα βρεθεί στην Αρχαία Ολυμπία.
Το «παρών» τόσο στην Αρχαία Ολυμπία όσο και στη Νέα Φιλαδέλφεια θα δώσει ο, ιδιοκτήτη της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Μάριος Ηλιόπουλος.
Η σχετική ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων» αναφέρει:
«Αύριο 31 Ιουλίου 2026 ολοκληρώνεται η μεγάλη περιοδεία του Τροπαίου της Πρωταθλήτριας ΑΕΚ, με μια συμβολική και πολύ σημαντική προτελευταία στάση το πρωί στην Αρχαία Ολυμπία και με τερματισμό στην «Αγιά Σοφιά» την ίδια μέρα στις 18.30 το απόγευμα.
Στις 10.00 το πρωί της Παρασκευής 31 Ιουλίου, το Τρόπαιο θα εκτεθεί στον προαύλιο χώρο του Παλαιού Δημαρχείου στην Ιερή Γη της Αρχαίας Ολυμπίας και οι φίλοι της ΑΕΚ στην περιοχή θα μπορούν να το δουν και να φωτογραφηθούν μαζί του.
Στις 18.30 το απόγευμα το ταξίδι θα ολοκληρωθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το Τρόπαιο της Πρωταθλήτριας 2026 θα επιστρέψει στο βάθρο του, στην ειδική προθήκη στην Πλατεία του Αετού.
Ο Διοικητικός Ηγέτης της ΑΕΚ Μαριος Ηλιοπουλος θα παραβρεθεί στην Αρχαία Ολυμπία στις 10.00 το πρωί, αλλά και το απόγευμα στις 18.30 στη Νέα Φιλαδέλφεια στην ολοκλήρωση της περιοδείας.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ καλεί τους φίλους της ομάδας, μικρούς μεγάλους να βρεθούν στην «Αγιά Σοφιά» και να ζήσουν αυτή την ωραία στιγμή που σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της θριαμβευτικής πορείας αυτού του Τροπαίου, το οποίο κατακτήθηκε με Υπομονή, Επιμονή, Πίστη και Πάθος αποτελώντας το σύμβολο του Ευ Αγωνίζεσθαι».