Ντοναρούμα: Τρεις λόγοι για τους οποίους θέλει να φύγει από τη Μίλαν για τον Ολυμπιακό

Ο προφανής, ο Αστέρας Τρίπολης και το παρατσούκλι που δεν αντέχει να ακούει

Ντοναρούμα: Τρεις λόγοι για τους οποίους θέλει να φύγει από τη Μίλαν για τον Ολυμπιακό

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί ο Αντόνιο Νταναρούμα να θέλει να φύγει από τη Μίλαν για να παίξει στον Ολυμπιακό. Οι Ιταλοί όμως αναφέρονται σήμερα σε τρεις από αυτούς ξεχωρίζοντας έναν ως τον βασικότερο.

Συγκεκριμένα, έχει να κάνει με το παρατσούκλι που του έχουν κολλήσει οπαδοί της Μίλαν. Με αυτόν τον αποκαλούν αρκετοί στα social media. Το συγκεκριμένο παρατσούκλι είναι το «παράσιτο» και αυτό που δεν αντέχει να ακούει. Τον αποκαλούν έτσι λέγοντας ότι... κόλλησε στη Μίλαν σαν παράσιτο και μάλιστα με υψηλότατη αμοιβή, λόγω του αδερφού του που είναι ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας του Μιλάν.

Όπως αναφέρει Ιταλικό δημοσίευμα, ο δεύτερος λόγος είναι ο προφανής. Ότι δηλαδή δεν παίζει ποτέ. Το κακό μάλιστα για τον Αντόνιο είναι ότι πρέπει να πάρει τη θέση του αδερφού του Τζιανλουίτζι κι αυτό δεν του επιτρέπει ούτε να διαμαρτυρηθεί. Θα ήταν μάλλον περίεργο να ζητά να αφήσουν εκτός ομάδας τον αδερφό του για να παίξει ο ίδιος.

Ο τρίτος λόγος που αναφέρουν οι Ιταλοί, ουσιαστικά εξηγεί γιατί αν τελικά φύγει από τη Μίλαν επιλέγει τον Ολυμπιακό. Η συγκεκριμένη απόφαση έχει να κάνει από το πέρασμά του από τον Αστέρα Τρίπολης. Έμεινε ευχαριστημένος από την παραμονή του στην Αρκαδία ενώ του άρεσε ιδιαίτερα η Ελλάδα και οι Έλληνες για τους οποίους συνηθίζει να λέει ότι μοιάζουν στους Ιταλούς.