Ζοέλ Ρόκα: «Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που ξέρει να κερδίζει - Μίλησα με τον Μεντιλίμπαρ»

Οι πρώτες δηλώσεις του νέου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Ζοέλ Ρόκα.

Ζοέλ Ρόκα: «Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που ξέρει να κερδίζει - Μίλησα με τον Μεντιλίμπαρ»

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την όγδοη μεταγραφή του τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο.

Μετά τους Φορτούνη, Μαφέο, Κάρμο, Στουρνάρα, Πόποβιτς, Ζότα Σίλβα και Σμαΐλοβιτς, οι ερυθρόλευκοι έκαναν δικό τους και τον Ζοέλ Ρόκα.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Πειραιωτών κι αναφέρθηκε στην ευκαιρία που του έδωσε ο σύλλογος, στα στοιχεία του παιχνιδιού του που τον κάνουν να ξεχωρίζει, καθώς και στη συνομιλία που είχε με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αυτός ο σύλλογος μου έδωσε την ευκαιρία να συνεχίσω εδώ την καριέρα μου. Πρόκειται για έναν ιστορικό σύλλογο, που έχει μια πολύ καλή ομάδα, έναν καλό προπονητή και πολύ καλούς ανθρώπους.

Είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, με ξεκάθαρους στόχους, που ξέρει να κερδίζει τίτλους και να κερδίζει όσα περισσότερα γίνεται. Νικά στους αγώνες, έχει πολύ ωραίο γήπεδο, πολύ καλές εγκαταστάσεις, έχει όλα όσα χρειάζεται για να κερδίζει και να προχωρά μπροστά.

Προτού έρθω εδώ ήξερα ότι ο Ολυμπιακός έχει ένα γήπεδο που...πιέζει πολύ, από τα παιχνίδια του Champions League που έχω δει. Μίλησα με τον Μεντιλίμπαρ που ήθελε να έρθω εδώ και, έτσι έγινε τελικά.

Είμαι πολύ γρήγορος στο ένας εναντίον ενός, μου αρέσει να τρέχω, να ντριμπλάρω και να κυνηγάω το γκολ όποτε μπορώ. Θέλω μέσα από τον Ολυμπιακό να αναπτυχθώ τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως άνθρωπος. Αυτός ο σύλλογος θα με βοηθήσει γιατί θέλω να κερδίσω τίτλους και όσα περισσότερα μπορώ.

Θυμάμαι περισσότερο απ' όλα το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όταν το γήπεδο ήταν έτοιμο να εκραγεί. Ήταν μια πάρα πολύ ωραία ατμόσφαιρα.

Ανυπομονώ να σας δω, να σας γνωρίσω και να παίξω μπροστά σας».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110