«Παιχνίδια» της Μονακό για Ζιλ Ντίας

Οι Γάλλοι βάζουν νέο εμπόδιο στη μετακίνηση του Πορτογάλου εξτρέμ στον Ολυμπιακό και αυτή τη στιγμή το θέμα έχει πάρει άσχημη τροπή.

«Παιχνίδια» της Μονακό για Ζιλ Ντίας

Σε σίριαλ εξελίσσεται η μετακίνηση του Ζιλ Ντίας στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» τα έχουν βρει με τον ποδοσφαιριστή, ενώ και ο ίδιος θέλει να φορέσει τη φανέλα της ομάδας του Πειραιά και να συνεργαστεί με τον Πέδρο Μαρτίνς.

Όλα έμοιαζαν τελειωμένα και εντός της εβδομάδας αναμενόταν η άφιξη του παίκτη στην Ελλάδα προκειμένου να τελειώσει και το τυπικό μέρος της υπόθεσης. Ακόμα και το εμπόδιο της Μονακό φαινόταν πως είχε ξεπεραστεί, όμως, τα πράγματα πήραν ξαφνικά άσχημη τροπή.

Η Μονακό άλλαξε τη στάση της και από εκεί που ήταν θετική στην παραχώρηση του ποδοσφαιριστή στον Ολυμπιακό τελικά δεν ανάβει το πράσινο φως να φύγει ο Πορτογάλος εξτρέμ για την Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή το θέμα μοιάζει να έχει πάρει μία άσχημη εξέλιξη για τον Ολυμπιακό.

Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για το ζήτημα του Ζιλ Ντίας. Οι «ερυθρόλευκοι» σε αυτή την υπόθεση έχουν μεγάλο τους σύμμαχο τον ποδοσφαιριστή και την επιθυμία του να συνεργαστεί ξανά με τον Πέδρο Μαρτίνς.