Yποσχέσεις Μελισσανίδη στην πίτα των Παλαιμάχων της ΑΕΚ

Παρών ο Δημήτρης Μελισσανίδης, τιμήθηκε και προέβλεψε πως σύντομα αυτές οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται στο νέο γήπεδο του "Δικεφάλου".

Yποσχέσεις Μελισσανίδη στην πίτα των Παλαιμάχων της ΑΕΚ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε απόψε (21/1) ο σύνδεσμος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ σε εκδήλωση που έγινε στην αίθουσα VIP του ΟΑΚΑ. Παρουσιαστές ήταν ο δημοσιογράφος Γιάννης Μπίλιος και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανθή Παπακώστα.

Τιμήθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που όταν πήρε το μικρόφωνο είπε: «Πολύ σύντομα αυτές οι εκδηλώσεις θα γίνονται στη δική μας αίθουσα, στο δικό μας γήπεδο»!

Επίσης τιμήθηκαν οι ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ της «Ένωσης», που πέρυσι η μεν κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας και η δε το Τσάμπιονς Λιγκ και το Κύπελλο Ελλάδας.

Επίσης, τιμητική διάκριση έλαβε ο διοικητικός ηγέτης του χάντμπολ, Σταμάτης Παπασταμάτης, οι παλαίμαχοι παίκτες Ιβάν Ρούσεφ και Μιχάλης Καψής, ο Ντράγκαν Σάκοτα, οι Γιώργος Λιάνης, ο Σάββας Καλεντερίδης, η διακεκριμένη παιδογκολόγος – αιματολόγος κυρία Κοσμίδη, οι μουσικοσυνθέτες Αλέκος Χρυσοβέργης και Νίκος Ζούδιαρης, ο δημοσιογράφος Γιώργος Μιμίκος, ο γνωστός «Ενωσίτης» και παράγοντας Γιάννης Σουρτζής και το Λιμενικό Σώμα Ραφήνας για τη μάχη των ανδρών του στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών και οι Μπακάκης, Μπακασέτας, Τσιντώτας, Γκάλο, Γαλανόπουλος, ενώ την μπασκετική ΑΕΚ εκπροσώπησαν οι Λαρεντζάκης, Τσαλμπούρης και Νικολάου.

Εκεί ήταν και ο υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Γιάννης Βούρος, ο Νίκος Στράτος, ο Σάββας Καλεντερίδης, ο Γιώργος Λιάνης και ο ΓΓΑ Ιούλιος Συναδινός.