Λαμία-Παναθηναϊκός 1-0: Εφιάλτης δίχως τέλος

Με ένα καταπληκτικό γκολ του Μπερτόλιο στο 52΄ η Λαμία συνέχισε το σερί νικών της (1-0) απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Λαμία-Παναθηναϊκός 1-0: Εφιάλτης δίχως τέλος

Η ομάδα του Μάκη Χάβου ήταν εμφανώς καλύτερη, είχε σχέδιο, αυτοπεποίθηση και τον Μπαράλες να βρίσκεται... παντού. Αντίθετα ο Παναθηναϊκός δεν είχε σοβαρό πρόβλημα στην οργάνωση του παιχνιδιού του, ο Μπουζούκης ήταν αποκομμένος και οι επιθετικοί του ήταν... άσφαιροι, σε τραγική κατάσταση.

Μέχρι το 20’ οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο μια και οι «πράσινοι» αδυνατούσαν να αλλάξουν δεύτερη μπαλιά. Παρόλα αυτά ο Μακέντα έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες στο διάστημα που ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοσή του.

Η Λαμία ήταν και πάλι καλύτερη στο ξεκίνημα του β μέρους και με ένα εκπληκτικό γκολ του Μπερτόλιο στο 52΄μπήκε σε... θέση οδηγού. Ο Παναθηναϊκός χωρίς αρχή και τέλος, προβλέψιμος και με τον Μακέντα σε τραγική κατάσταση να χάνει τα... άχαστα δεν μπορούσε να ανατρέψει την κατάσταση.

Ο Δώνης πέρασε στο ματς τρεις επιθετικούς (Αλτμαν, Μακέντα, Βέργος), αλλά δεν είχε πλάνο, ούτε τρόπο να τους τροφοδοτήσει σωστά. Στο 91’ ο Καμπετσής ήταν ανέτοιμος να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας
Λαμία-Παναθηναϊκός 1-0
Σκόρερ: 52΄ Μπερτόλιο
Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Κάρτες: Βασιλαντωνόπουλος, Τομάς, Μπαράλες - Δώνης, Μακέντα, Γιόχανσον, Κάτσε

Συνθέσεις:
Λαμία (Xάβος): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Δημούτσος, Μπλάζιτς (36’ Μπουλούλης), Μπερτόλιο (66’ Έπσταϊν), Καραμάνος, Τομας (81’ Καρυπίδης), Μπαράλες.

Παναθηναϊκός (Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Οικονόμου, Μπουζούκης, Δώνης (78’ Βέργος), Κάτσε, Χατζηγιοβάνης (73’ Καμπετσής), Μουνιέ (59’ Άλτμαν), Μακέντα.