Ολυμπιακός: Το ροτέισον του Μαρτίνς με τους εξτρέμ

Ο κόουτς έχει και τους πέντε στην… τσίτα, ενώ ο Ζιλ Ντίας ετοιμάζεται για την Ελλάδα και η φημολογία είναι έντονη για Φετφατζίδη και Ναουέλ.

Ολυμπιακός: Το ροτέισον του Μαρτίνς με τους εξτρέμ

Τη στιγμή που η φημολογία γι’ απόκτηση εξτρέμ συνεχίζεται και ο Ζιλ Ντίας ετοιμάζεται να έρθει στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός έχει πέντε εξτρέμ στο ρόστερ του. Ο Πέδρο Μαρτίνς καλείται να διαχειρίζεται όλους αυτούς με τέτοιο τρόπο ώστε όλοι να είναι στην… τσίτα.

Ακόμα και οι Φετφατζίδης, Ναουέλ που φέρεται να είναι υποψήφιοι γι’ αναχώρηση είναι μέσα στο ροτέισον. Τόσο με τον «Φέτφα» όσο και με τον Ισπανό εξτρέμ δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.

Για παράδειγμα στο εκτός έδρας ματς με τη Ξάνθη ο Λάζαρος είχε μείνει εκτός αποστολής και ήταν βασικοί Φετφατζίδης και Ναουέλ. Στη Λιβαδειά ήταν όλοι στην αποστολή και εκτός 18άδας έμεινε ο Ναουέλ με βασικούς τους Λάζαρο και Ποντένσε.

Στα Γιάννενα αγωνίστηκαν ξανά βασικοί οι Ποντένσε, Λάζαρος, οι οποίοι μάλιστα συνδυάστηκαν υπέροχα στο δεύτερο γκολ που χάρισε και τη νίκη στην ομάδα του Πειραιά. Εκτός 18άδας είχε μείνει ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος είχε αγωνιστεί ως αλλαγή σε Ξάνθη και Λιβαδειά.