Ολυμπιακός και Μολέδο για… καλοκαίρι!

Τι συμβαίνει με τον 31χρονο Βραζιλιάνο στόπερ της Ιντερνασιονάλ που εμφανίστηκε ξανά στο προσκήνιο του ερυθρόλευκου ρεπορτάζ.

Ολυμπιακός και Μολέδο για… καλοκαίρι!

Μόνο τυχαία δεν μπορούν να χαρακτηριστούν τα δημοσιεύματα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού που θέλουν τον Ολυμπιακό να ασχολείται ξανά με την περίπτωση του Ροντρίγκο Μολέδο.

Αυτό που σημείωναν στο Πόρτο Αλέγκρε είναι ότι η Ιντερνασιονάλ διαρρέει προς τα έξω ότι έχει γίνει πρόσφατα μία κρούση από τους «ερυθρόλευκους» για τον 31χρονο Βραζιλιάνο στόπερ, αφήνοντας όμως να εννοηθεί ότι οι Πειραιώτες θέλουν τον παίκτη τώρα.

Δεν ισχύει βέβαια κάτι τέτοιο, γιατί η Ιντερνασιονάλ σε περίπτωση που πουλήσει τον Μολέδο στον Ολυμπιακό, θα πρέπει να καταβάλει μία υψηλή ρήτρα στον Παναθηναϊκό. Μια ρήτρα όμως που δεν ισχύει για το καλοκαίρι.

Οπότε, ο Μολέδο αναμένεται να επιστρέψει για τα καλά στο προσκήνιο από τη νέα σεζόν για τον Ολυμπιακό. Άλλωστε, δεν είναι μυστικό ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εξαιρετική άποψη για τον Βραζιλιάνο στόπερ και εκείνος από την πλευρά του δεν έχει κανένα πρόβλημα να επιστρέψει στην Ελλάδα.