Oλυμπιακός: «Κλεισμένος» ο Ουνάι Λόπεθ σύμφωνα με Ισπανικές πληροφορίες!
Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Ουνάι Λόπεθ, καθώς σύμφωνα με Μέσο της Ιβηρικής ο Ισπανός χαφ έχει φτάσει σε πλήρη συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους» προτιμώντας τους από την Αθλέτικ Μπιλμπάο,
«Ηappy end» φαίνεται ότι θα έχει για τον Ολυμπιακό το μεταγραφικό «σίριαλ» με πρωταγωνιστή τον Ουνάι Λόπεθ, καθώς σύμφωνα με ισπανικό Μέσο («goldigital.es») ο Ίβηρας χαφ έχει φτάσει σε πλήρη συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους» που βγαίνουν νικητές στο «μπρα ντε φερ» με την Αθλέτικ Μπιλμπάο!
Σύμφωνα, λοιπόν, με το δημοσίευμα από τη χώρα της Ιβηρικής, ο 30χρονος χαφ επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα απορρίπτοντας την πρόταση των Βάσκων.
Μάλιστα, η συμφωνία μεταξύ του παίκτη (που μένει ελεύθερος από την Ράγιο Βαγιεκάνο) και των «ερυθρόλευκων» είναι οριστική, με την ανακοίνωση να αναμένεται όταν ο Λόπεθ τελειώσει τις διακοπές του.