ΠΑΕ Παναιτωλικός: «Προσχηματική η συγγνώμη του Παπαδόπουλου»

Η αγρινιώτικη ΠΑΕ τοποθετήθηκε επίσημα για το συμβάν με -αρνητικό- πρωταγωνιστή τον προπονητή του ΟΦΗ, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν δέχεται τη συγγνώμη του.

ΠΑΕ Παναιτωλικός: «Προσχηματική η συγγνώμη του Παπαδόπουλου»

Ιδιαίτερη ένταση επικράτησε στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό, η οποία κορυφώθηκε με το επεισόδιο ανάμεσα στον προπονητή της ομάδας του Ηρακλείου, Νίκο Παπαδόπουλο, και τον γενικό αρχηγό της αγρινιώτικης ΠΑΕ, Χρήστο Κουτσοσπύρο.

Ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε για το γεγονός με σκληρά λόγια κατά του συναδέλφου του, ενώ ο Παπαδόπουλος ζήτησε συγγνώμη για το συμβάν τονίζοντας ότι οι άνθρωποι του Παναιτωλικού προκαλούσαν, κάτι που όπως φαίνεται δεν κάλυψε την «κυανοκίτρινη» ΠΑΕ.

Ο Παναιτωλικός τοποθετήθηκε επίσημα για το ζήτημα, αναφέροντας τα ακόλουθα:

«Στο ημίχρονο του αγώνα ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας μας δέχτηκε αναίτια, απροειδοποίητη και ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ επίθεση με γρονθοκόπημα από τον προπονητή του ΟΦΗ στη φυσούνα εισόδου στον αγωνιστικό χώρο, παρουσία δεκάδων παριστάμενων, μεταξύ των οποίων και αξιωματούχοι (παρατηρητές, διαιτητές).

Απαράδεκτη συμπεριφορά που γυρίζει το ποδόσφαιρό μας δεκαετίες πίσω και δεν διαγράφεται με προσχηματικές «συγνώμες» συνοδευόμενες από ανυπόστατες δικαιολογίες».