Ο Oυζουνίδης άφησε παραθυράκι για μεταγραφή

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη νέα νίκη της ΑΕΚ ενώ σχολιάζοντας τη μεγάλη απόσταση στη βαθμολογία από τον ΠΑΟΚ εστίασε στο ότι ο αντίπαλος δεν χάνει βαθμούς…

Ο Oυζουνίδης άφησε παραθυράκι για μεταγραφή

Ικανοποιημένος ο Μαρίνος Ουζουνίδης από την προσπάθεια των παικτών του, είπε στις δηλώσεις του: «Μπήκαμε καλά, μας βοήθησαν και οι στατικές φάσεις. Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα. Όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσα να πω στα παιδιά ότι δεν έχουν ξεχάσει την μπάλα».

Αναφερόμενος στη μεγάλη διαφορά που υπάρχει από τον ΠΑΟΚ τόνισε: «Εμείς έχουμε μια φυσιολογική πορεία μεγάλης ομάδας, με τα σκαμπανεβάσματά της. Η πορεία του ΠΑΟΚ είναι αυτή που δημιουργεί αυτές τις καταστάσεις. Όταν ο αντίπαλός σου δεν χάνει προκύπτει διαφορά».

Επίσης άφησε ανοιχτό παράθυρο για μια μεταγραφή «κάτι ψάχνουμε μεταγραφικά, αν το βρούμε θα προχωρήσουμε» ενώ είπε για τον Κρίστιτσιτς πως θα μπει σταδιακά.

«Αποφύγαμε τo ρεζιλίκι»

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα και την εικόνα της ομάδας του ο Γιώργος Παράσχος, είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Δεν προλάβαμε να αρχίσουμε το παιχνίδι και καταφέραμε μέσα σε είκοσι λεπτά να προηγείται ο αντίπαλος 3–0. Το δυνατό μας σημείο ήταν οι στημένες φάσεις όμως σήμερα από αυτές δεχθήκαμε δύο γρήγορα γκολ. Δεν γίνεται έπειτα να την αντιμετωπίσεις την ΑΕΚ. Η οποία θεωρώ πως βρήκε έναν σχηματισμό που της πάει απόλυτα. Έπειτα έπρεπε να κοιτάξουμε να μη διασυρθούμε. Να αποφύγουμε το ρεζιλίκι».