Τελειώνει με Ζιλ Ντίας ο Ολυμπιακός

Άμεσα αναμένεται να κλείσει το θέμα του Πορτογάλου εξτρέμ το οποίο είναι αρκετά προχωρημένο και απομένουν μόνο τα τυπικά.

Τελειώνει με Ζιλ Ντίας ο Ολυμπιακός

Από εδώ και στο εξής ο Ολυμπιακός θα έχει το ένα παιχνίδι μετά το άλλο και όλα έχουν απαιτήσεις. Την ίδια ώρα μπαίνουν στην τελική ευθεία και τα μεταγραφικά ζητήματα. Η περασμένη εβδομάδα κύλησε με τη μεταγραφολογία να είναι έντονη και αυτή να αφορά στον Ζιλ Ντίας.

Η συγκεκριμένη υπόθεση είναι σε πολύ προχωρημένο επίπεδο με τον Ολυμπιακό να έχει κάνει επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και τη Μονακό στην οποία και ανήκει. Ο παίκτης δεν είναι αρνητικός να συνεχίσει την καριέρα του με τα ερυθρόλευκα, ενώ και η Μονακό φαίνεται πλέον πως βλέπει θετικά το ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα.

Όλα αυτά, όμως, αναμένεται να τελειώσουν μέσα στην εβδομάδα. Ο Ζιλ Ντίας είναι ο εκλεκτός του Πέδρο Μαρτίνς για την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης. Η υπόθεση του θα κλείσει οριστικά εντός της εβδομάδας καθώς αναμένεται και η άφιξη του ποδοσφαιριστή στη χώρα μας προκειμένου να περάσει τα απαραίτητα ιατρικά και τελειώσει το τυπικό μέρος της υπόθεσης.

Ο 22χρονος Πορτογάλος εξτρέμ θυμίζουμε πως έπαιξε στο χθεσινό παιχνίδι της Νότιγχαμ Φόρεστ με την Μπρίστολ Σίτι. Αυτό δεν αλλάζει κάτι στα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα για την συγκεκριμένη υπόθεση.