Όλα ανοικτά για το μέλλον του Μιράντα

Ρίο Άβε, Μορεϊρένσε και άλλες δύο πορτογαλικές ομάδες περιμένουν στη… γωνία σε περίπτωση που τεθεί θέμα αποχώρησης του 28χρονου αμυντικού του Ολυμπιακού.

Όλα ανοικτά για το μέλλον του Μιράντα

Μόνο σίγουρη δεν πρέπει να θεωρηθεί η παραμονή του Ροντερίκ Μιράντα στον Ολυμπιακό έως το τέλος της σεζόν. Οι πληροφορίες που έρχονται από την Πορτογαλία ολοένα και αυξάνονται αναφορικά με τις σοβαρές πιθανότητες να διακοπεί ο δανεισμός του από την Γουλβς και να παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα όπου θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ο 28χρονος Πορτογάλος στόπερ που βλέπει πλέον την πλάτη των Βούκοβιτς - Σισέ και αποτελεί μία «ρεζέρβα», βρίσκεται στο στόχαστρο μίνιμουμ τεσσάρων πορτογαλικών ομάδων.

Η πρώτη σίγουρα είναι η Ρίο Άβε, η δεύτερη η Μορεϊρένσε και υπάρχουν επίσης και άλλες δύο που γλυκοκοιτάζουν την περίπτωσή του και περιμένουν στη… γωνία.

Να θυμίσουμε ότι την περασμένη εβδομάδα υπήρχαν ρεπορτάζ στην Αγγλία που προέρχονταν από το «στρατόπεδο» της Γουλβς, ότι θα μπορούσε να απασχολήσει ακόμη και τη Νότιγχαμ που έψαχνε για στόπερ. Τελικά η Φόρεστ πήρε τον Τυνήσιο Γιοάν Μπεναλουάν από την Λέστερ.

Το θέμα είναι ότι εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί σχετικά με το μέλλον του Μιράντα στον Ολυμπιακό. Όλα είναι ανοικτά!

Τι πρόκειται να συμβεί σε περίπτωση που αποχωρήσει; Τότε είτε θα μείνει ως επιλογή στα στόπερ ο Τοροσίδης, είτε θα μείνει ο Νικολάου για τον οποίο ο Μαρτίνς έχει πει πολλάκις ότι καλό είναι να πάει κάπου αλλού να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.