Ολυμπιακός: Ώρα Σολδάνο, αναμονή για Καμαρά

Υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες ο Αργεντινός επιθετικός να βρεθεί στην αποστολή της ρεβάνς με την Ξάνθη (23/1, 19.30). Πάει για Τρίπολη ο Μαντί Καμαρά.

Ολυμπιακός: Ώρα Σολδάνο, αναμονή για Καμαρά

Από το Σάββατο (19/1) στα Γιάννενα ξεκίνησε για τον Ολυμπιακό το πρόγραμμα – βουνό εώς τα τέλη Φεβρουαρίου με παιχνίδια ανά τρεις-τέσσερις μέρες. Πλέον, θα υπάρχουν και μεσοβδόμαδα υποχρεώσεις, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπροστά τους τις διπλές αναμετρήσεις με την Ντιναμό Κιέβου, αλλά θα έχει και αγώνες Κύπελλο σε περίπτωση που δεν «στραβώσει» η ρεβάνς με την Ξάνθη την Τετάρτη (23/1, 19.30).


Αυτό σημαίνει ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θα πρέπει σιγά-σιγά να δίνει χρόνο σε όλα τα «όπλα» του. Όπως για παράδειγμα στον Φράνκο Σολδάνο, ο οποίος δεν αποκλείεται να βρεθεί τουλάχιστον στην αποστολή για τον επαναληπτικό με την ακριτική ομάδα.


Το πιθανότερο είναι ο Χασάν να πάρει φανέλα βασικού, αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή να μπει στην «εξίσωση» και ο Σολδάνο. Ενδέχεται λοιπόν το ντεμπούτο του σε αποστολή να το κάνει την Τετάρτη (23/1).


Από εκεί και πέρα, το ενδιαφέρον εστιάζεται στον Μαντί Καμαρά που ταλαιπωρείται με μία θλάση στον τετρακέφαλο. Ο Μαρτίνς τόνισε στις δηλώσεις του ότι θα μπει από αύριο στις προπονήσεις. Βεβαίως, δύσκολα θα ρισκάρει τη συμμετοχή του στη ρεβάνς με την Ξάνθη.


Ο ρεαλιστικός στόχος για τον Αφρικανό χαφ δεν είναι άλλος από το να είναι παρών στην εκτός έδρας επικίνδυνη αποστολή στην Τρίπολη σε επτά βράδια (27/1).