Μαρτίνς: «Ήμασταν ανώτεροι, νικήσαμε δίκαια»

Ο Πορτογάλος προπονητής μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Μαρτίνς: «Ήμασταν ανώτεροι, νικήσαμε δίκαια»

Το έργο του Ολυμπιακού στα Γιάννενα μόνο εύκολο δεν ήταν, αφού βρήκε απέναντι του μία ομάδα που έπαιξε πολύ δυνατά, ενώ το ματς έγινε σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο. Οι Πειραιώτες παρόλα αυτά έπαιξαν πολύ έξυπνα και ειδικά από ένα σημείο και μετά διαχειρίστηκαν την κατάσταση και το υπέρ τους σκορ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε πως ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος και δίκαια έφτασε στη νίκη επί της ομάδας των Ιωαννίνων. Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε:

«Καμία αμφιβολία δεν έχουμε ότι ήταν δίκαιη η νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο τα πράγματα ήταν αρκετά ισορροπημένα. Καταφέραμε να βάλουμε ένα πολύ γρήγορο γκολ, ουσιαστικά στην πρώτη μας προσπάθεια. Επίσης, τα Γιάννενα κατάφεραν να βάλουν πολύ γρήγορα το γκολ τους και κατάφεραν να μας ισοφαρίσουν. Ήταν ένα παιχνίδι που τα Γιάννενα μας υποχρέωσαν να δουλέψουμε πολύ. Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν στο πρώτο ημίχρονο να προσαρμοστούν στην κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, ο οποίος ήταν πολύ κακός και δεν επέτρεψε στους ποδοσφαιριστές να κάνυν πολλά πράγματα.

»Στο δεύτερο ημίχρονο, πιστεύω πως ήμασταν καλύτεροι, δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες. Στη συνέχεια τα Γιάννενα υποχώρησαν και δεν τους επιτρέψαμε καθόλου να μας απειλήσουν στο δεύτερο ημίχρονο. Πιστεύω πως σ’ έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο που οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα αλλά και απέναντι σε μία ομάδα η οποία μας υποχρέωσε να δουλέψουμε πολύ όπως ξανά είπα, ήμασταν ανώτεροι, ήμασταν πιο αποτελεσματικοί και η νίκη είναι απολύτως δίκαιη», είπε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος προπονητής.