ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός 1-2: Μαρτίνς: «Έπρεπε να θυσιάσουμε τον εαυτό μας»

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού στάθηκε στην κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και στην αξία του τριπόντου στα Γιάννενα.

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός 1-2: Μαρτίνς: «Έπρεπε να θυσιάσουμε τον εαυτό μας»

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του από το γεγονός ότι η ομάδα του έφυγε νικηφόρα από μία δύσκολη έδρα και έχοντας απέναντί της έναν παθιασμένο αντίπαλο.

«Ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί, στην πρώτη μας καλή ευκαιρία σκοράραμε. Πετύχαμε και δεύτερο γκολ χάρη στην αποτελεσματικότητά μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν ανώτεροι, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, σε έναν αγωνιστικό χώρο δύσκολο και απέναντι σε μία ομάδα που ξέρει να παλεύει. Ο ΠΑΣ αξίζει να μείνει στην κατηγορία. Δεν δείξαμε ιδιαίτερη ποιότητα, αλλά ρίξαμε πολλή δουλειά. Δεν μπορούσε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο, αλλά δείξαμε ότι θέλαμε πολύ το αποτέλεσμα», είπε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός και κατέληξε:

«Ξέραμε ακριβώς τι παιχνίδι θα γινόταν εδώ. Θα χρειαζόταν πάθος και το δείξαμε σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Ξέραμε ότι έπρεπε να θυσιάσουμε τον εαυτό μας, να δείξουμε ότι το θέλουμε πολύ και να παλέψουμε».