Χωρίς Τόνσο η αποστολή του Άρη για τον αγώνα με την ΑΕΛ

Ο Μάρτιν Τόνσο δεν θα κάνει ντεμπούτο στον αγώνα του Άρη με την ΑΕΛ. Δείτε την αποστολή που επέλεξε για τον αγώνα ο Σάββας Παντελίδης.

Χωρίς Τόνσο η αποστολή του Άρη για τον αγώνα με την ΑΕΛ

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Α.Ε.Λ. στο «AEL FC Arena» (20/01, 17:15), στο πλαίσιο της 17ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας, Σάββας Παντελίδης, ανακοίνωσε την αποστολή (θα αναχωρήσει σε λίγη ώρα για τη Λάρισα), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Fran Velez, Diguiny, Basha, Korhut, Martinez, Matilla, Menendez, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Κωνσταντινίδης, Ιντζόγλου, Παυλίδης, Σταμπουλίδης, Μπαγκαλιάνης.

Εκτός αποστολής έμεινε τελικά ο Μάρτιν Τόνσο. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Θεσσαλονίκης έκανε αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση, ανέβαζε καθημερινά στροφές στην προπόνηση όμως από την Δευτέρα θα ξεκινήσει ακόμα πιο δυνατά για να είναι έτοιμος από την επόμενη εβδομάδα να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη νέα του ομάδα.