Ολυμπιακός: Το σχέδιο απόδρασης του Μαρτίνς από τα Γιάννενα

Το πλάνο του Πορτογάλου τεχνικού για την αρχική ενδεκάδα του αγώνα με τον ΠΑΣ και ποια είναι η μοναδική που παίζεται.

Ολυμπιακός: Το σχέδιο απόδρασης του Μαρτίνς από τα Γιάννενα

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός που θα δοκιμαστεί το απόγευμα του Σαββάτου (17:15, NS1) στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ. Η ομάδα της Ηπείρου μπορεί να προέρχεται από τη βαριά εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το έργο των Πειραιωτών θα είναι εύκολο. Το αντίθετο ισχύει, αφού οι Γιαννιώτες παίζουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει φροντίσει όλες αυτές τις ημέρες να έχει στην… τσίτα τους ποδοσφαιριστές του για το ματς με τον ΠΑΣ και τους επισημαίνει συνεχώς πως δεν πρέπει να ασχολούνται με το τι έγινε κόντρα στην ΑΕΚ. Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι αυτό με τον Ολυμπιακό και γι’ αυτό ζητάει πάθος και ένταση από το πρώτο λεπτό.

Ο 48χρονος τεχνικός και στην αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με ένα σχήμα που θα είναι ίδιο με αυτό που πέρασε άνετα από τη Λιβαδειά. Συγκεκριμένα ο Σα θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τον Ελαμπντελαουί στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Κούτρη στο αριστερό.

Βούκοβιτς και Σισέ θα συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Ολυμπιακού, ενώ στα χαφ Μπουχαλάκης και Γκιγιέρμε είναι οι ποδοσφαιριστές που προορίζονται για βασικοί. Στο ένα άκρο της επίθεσης θα ξεκινήσει σίγουρα ο Ποντένσε, ενώ για το άλλο το μεγάλο φαβορί είναι ο Χριστοδουλόπουλος αν και υπάρχει η αίσθηση πως εκεί μπορεί να προκύψει έκπληξη, αλλά το πιθανότερο είναι πως θα ξεκινήσει ο Λάζαρος.

Οι άλλες δύο θέσεις ανήκουν σε Φορτούνη και Γκερέρο. Δύο ποδοσφαιριστές που στα τελευταία ματς του Ολυμπιακού έχουν αποδειχτεί καθοριστικοί. Η συνεργασία αυτών των δύο είναι όλα τα λεφτά για τους «ερυθρόλευκους» και εκεί ποντάρει ο Πέδρο Μαρτίνς και για το ματς στα Γιάννενα.

*Πολύ βροχή βρήκε η αποστολή του Ολυμπιακού φτάνοντας στα Γιάννενα. Οι προβλέψεις της ΕΜΥ κάνουν λόγο για δυνατή βροχή και κατά τη διάρκεια του αγώνα γεγονός που αναμένεται να δυσκολέψει ακόμα περισσότερο το έργο των ποδοσφαιριστών.

*Αναμενόμενος ήταν ο αποκλεισμός του Φράνκο Σολδάνο από την αποστολή του Ολυμπιακού. Ο Αργεντινός φορ αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο ματς με τη Ξάνθη.

*«Μάχη» να προλάβει το παιχνίδι στην Τρίπολη δίνει ο Μαντί Καμαρά.