Η επιστροφή του Λάζαρου ανέβασε τον Ομάρ

Ο Ελαμπντελαουί πλέκει το εγκώμιο του Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος τον βοήθησε πολύ στη Λιβαδειά να κάνει ένα τέλειο ματς.

Η επιστροφή του Λάζαρου ανέβασε τον Ομάρ

Στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έχει κάνει ένα από τα καλύτερα του ματς με την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο Νορβηγός μπακ των Πειραιωτών έκανε πολλά ανεβάσματα, είχε συμμετοχή σε αρκετές φάσεις και αποτέλεσε μόνιμη πηγή κινδύνου για την άμυνα των Βοιωτών.

Από την αρχή της σεζόν έχει αποδείξει πως είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο για τους Πειραιώτες, αλλά στη Βοιωτία έχει κάνει ίσως το πιο γεμάτο του παιχνίδι. Η εντολή που έχει από τον Μαρτίνς, άλλωστε είναι να ανεβαίνει την πλευρά, αλλά με τον Λεβαδειακό το έκανε καλύτερα από κάθε άλλο ματς.

Η εξαιρετική του εμφάνιση στο ματς της Λιβαδειάς έχει εξήγηση και αυτή είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο Έλληνας εξτρέμ επέστρεψε στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού μετά από απουσία δύο μηνών και φρόντισε να βοηθήσει σημαντικά στην ανάπτυξη της ομάδας στην επίθεση.

Η συνεργασία των δύο στη δεξιά πλευρά ήταν υποδειγματική και αυτό ήταν κάτι που παραδεχόταν και ο Ομάρ μετά το ματς. Ο Λάζαρος είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει μεγάλη εμπειρία και ξέρει καλά να παίζει την πλευρά. Με τον τρόπο που αγωνίστηκε βοήθησε σημαντικά προκειμένου να βρει χώρους ο Ομάρ, να κάνει κούρσες και να δημιουργεί ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα.