Ολυμπιακός: Παρατηρήσεις στον Ρέντη και απαίτηση για διπλό στα Γιάννενα

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει δείξει βίντεο στους ποδοσφαιριστές του το ματς με τον Λεβαδειακό κάνοντας παρατηρήσεις για όσα έγιναν στη Βοιωτία.

Ολυμπιακός: Παρατηρήσεις στον Ρέντη και απαίτηση για διπλό στα Γιάννενα

Στη Λιβαδειά την περασμένη εβδομάδα ο Ολυμπιακός έβαλε ένα τέλος στο κακό σερί που είχε δημιουργήσει στα γήπεδα της επαρχίας όταν σε τρεις εξορμήσεις δεν είχε νίκη. Οι Πειραιώτες κατά γενική ομολογία έκαναν ένα αρκετά καλό ματς, στη Βοιωτία, όμως, αυτό δεν σημαίνει πως ο Πέδρο Μαρτίνς δεν βρήκε ψεγάδια στο παιχνίδι.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού το είχε δηλώσει και στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό πως υπήρξαν και πράγματα που δεν του άρεσαν. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ ο Μαρτίνς έδειξε βίντεο στους ποδοσφαιριστές του το ματς με τους Βοιωτούς.

Στάθηκε κατά κύριο λόγο στο τελευταίο μισάωρο που η ομάδα έδειξε να χάνει τη συγκέντρωση της και να δέχεται φάσεις. Ο Μαρτίνς έκανε παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές του για όσα έγιναν σε εκείνο το διάστημα. Κάτι ανάλογο έκανε, ωστόσο και για το πρώτο ημίχρονο στη Λιβαδειά.

Και σε εκείνο το διάστημα υπήρξαν κάποια πράγματα που δεν του άρεσαν και φυσικά δεν θέλει να τα δει στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ. Μπορεί να μοιάζει περίεργο, όμως, ο Πορτογάλος προπονητής έπειτα από ένα ματς που ο Ολυμπιακός το πήρε εύκολα, εκείνος έκανε αρκετές παρατηρήσεις στους παίκτες του.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλει να δει κάτι ανάλογο και κόντρα στον ΠΑΣ. Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο χαλάρωσης σε καμία στιγμή των παιχνιδιών και γι’ αυτό ο Μαρτίνς έχει κάνει παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές του.