Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» ο Απόλλων με Γαρουφαλιά και Αγρόδημο

Την προσθήκη δύο ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε την Παρασκευή (18/1) η «κυανόλευκη» ΠΑΕ. Εν αναμονή και Αργεντινού φορ στην «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» ο Απόλλων με Γαρουφαλιά και Αγρόδημο

Ενίσχυσης συνέχεια στον Απόλλωνα, με τη διοίκηση της εκ Σμύρνης ιστορικής ομάδας να ανακοινώνει επίσημα την Παρασκευή την απόκτηση των Ηρακλή Γαρουφαλιά και Χρήστου Αγρόδημου.

Ο πρώτος είναι 25χρονος αμυντικός χαφ και αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Ατρόμητο για έξι μήνες, ενώ ο δεύτερος είναι 23χρονος και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού από τον Ατρόμητο, του ποδοσφαιριστή Ηρακλή Γαρουφαλιά. Γεννημένος την 1η Μαΐου 1993, αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ. Στο παρελθόν έχει παίξει σε ΠΑΣ Γιάννινα, Φωστήρα, ΑΕΚ και Αστέρα Μαγούλας», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της «κυανόλευκης» ΠΑΕ για τον Γαρουφαλιά, ενώ η αντίστοιχη για τον Αγρόδημο τονίζει:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Χρήστου Αγρόδημου. Γεννημένος στις 16 Μαρτίου 1995 στο Χέρφορντ της Γερμανίας, αγωνίζεται ως μέσος. Στο παρελθόν έχει παίξει σε Παναιτωλικό, Απόλλων Λάρισας, Οικονόμο Τσαριτσάνης, Τύρναβο και ΑΕΛ».

Πέρα από τους δύο νεοαποκτηθέντες, ο Απόλλων αναμένεται να ανακοινώσει εντός των επόμενων ημερών και έναν ακόμη ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τον Αργεντινό επιθετικό Χερμάν Αριέλ Ριβέρο, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Ουρουγουάης.