ΠΑΟΚ: Με Πέλκα στην αποστολή κόντρα στον Πανιώνιο

Προπονήθηκε την Παρασκευή(18/1) κανονικά ο Πέλκας και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή κόντρα στον Πανιώνιο.Έκτος αποστολής ο Ουάρντα λόγω ίωσης.

ΠΑΟΚ: Με Πέλκα στην αποστολή κόντρα στον Πανιώνιο

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο(19/1) τον Πανιώνιο στην Τούμπα(19:30) χωρίς τους τραυματίες Κάνιας,Κίτσιου,Βερνμπλουμ,Μάτος και τον Ουάρντα.Ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν ο Ομάρ Ελ Καντουρί και ο Εβγέν Χατσερίντι παρά τα μεταγραφικα σενάρια που ακούγονται γύρω από τα ονόματα τους.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση:

Περισσότερο από ένα μήνα μετά το τελευταίο του παιχνίδι στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει σπίτι του για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.


Στο πρώτο εντός έδρας ματς για το 2019 ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Μάτος, τους τραυματίες Κάνιας, Κίτσιου (οσφυαλγία), Βέρνμπλουμ και τον Ουάρντα που ταλαιπωρείται από ίωση.

Αντιθέτως, ο Δημήτρης Πέλκας ακολούθησε το πρόγραμμα της προπόνησης και είναι στους 18 παίκτες που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Η τελευταία προπόνηση ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση του παιχνιδιού και στην εκμετάλλευση κι αντιμετώπιση των στημένων φάσεων.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Ρέι , Πασχαλάκη, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίντι, Βιεϊρίνια, Λύρατζη, Μαουρίσιο, Σάχοφ , Μπαλογιάννη Λημνιό, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Πέλκα, Ζαμπά, Άκπομ, Καρέλη.