Εν αναμονή της άφιξης του Ζιλ Ντίας στον Ολυμπιακό

Τα… διαδικαστικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Πορτογάλου εξτρέμ στην Αθήνα, ο οποίος αναμένεται να έρθει στη χώρα μας άμεσα για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού.

 

Εν αναμονή της άφιξης του Ζιλ Ντίας στον Ολυμπιακό

Δεν έχουν γνωστοποιηθεί ποιες είναι οι λεπτομέρειες που απομένουν, έτσι ώστε ο Ζιλ Ντίας να πιάσει και επίσημα λιμάνι. Προφανώς έχει να κάνει με διαδικαστικά θέματα που αφορούν τη Μονακό. Η ουσία είναι ότι αυτό που προκύπτει τόσο από την Αγγλία, όσο και από το Μόντε Κάρλο, είναι ότι ο Πορτογάλος εξτρέμ θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένη υπόθεση για τον Ολυμπιακό και πώς αναμένεται στην Αθήνα τις επόμενες μέρες για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή.

Στην Πορτογαλία η εφημερίδα «A Bola» επανέφερε στο προσκήνιο το όνομα του Ντιόγο Γκονσάλβες της Νότιγχαμ, ωστόσο, ο παίκτης που είναι ουσιαστικά έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο είναι ο άλλος εξτρέμ της Νότιγχαμ (δανεικός από Μονακό) Ζιλ Ντίας.

Ο 22χρονος Πορτογάλος αριστεροπόδαρος άσος έχει πει το «ναι» εδώ και μέρες, ο νέος τεχνικός της Νότιγχαμ έχει ανάψει το «πράσινο φως» για την παραχώρησή του και αυτό που απέμενε ήταν να έδινε το «ΟΚ» και η Μονακό. Οι Μονεγάσκοι ήταν εξ αρχής θετικοί στο να πάει κάπου που θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής από το να κάθεται στην εξέδρα του «Σίτι Γκράουντ» του Νότιγχαμ.

Λεπτομέρειες λοιπόν απομένουν, έτσι ώστε να πάρει το πρώτο αεροπλάνο, να έρθει στη χώρα μας, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό που θα έχει ισχύ εώς το καλοκαίρι και εν συνεχεία να ενσωματωθεί αμέσως στην προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς.