Ομιλία Γκαρθία: «Εμείς τη δουλειά μας»

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι «ερυθρόλευκοι» με τον Καταλανό τεχνικό να ζητάει από τους παίκτες του να αφοσιωθούν στη δουλειά τους.

Ομιλία Γκαρθία: «Εμείς τη δουλειά μας»

Την Παρασκευή το πρωί έκαναν την τελευταία τους προπόνηση οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και επέστρεψαν στο Ρέντη το απόγευμα της Δευτέρας. Τρεις ημέρες ξεκούρασης για τους Πειραιώτες, οι οποίοι γύρισαν στο προπονητικό κέντρο περιμένοντας να μάθουν αν θα παίξουν αυτό το σαββατοκύριακο και που θα παίξουν. Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί είναι αλήθεια πως μόνο ευνοϊκή δε είναι για τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προσπαθούν να μείνουν έξω απ’ όλα αυτά και να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο με αρκετές απουσίες λόγω των διεθνών που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες. Η ενημέρωση που υπήρχε έκανε λόγο για επανέναρξη του πρωταθλήματος το ερχόμενο σαββατοκύριακο με τον Ολυμπιακό να δοκιμάζεται το Σάββατο στη Λιβαδειά.

Ο Όσκαρ Γκαρθία πριν την έναρξη της προπόνησης συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές του και τους είπε: «Δεν θέλω να ασχολείστε με όσα γίνονται. Το μυαλό σας πρέπει να είναι μόνο στις προπονήσεις και πουθενά αλλού. Θέλω να δουλεύετε σαν να είναι δεδομένο πως θα ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα το ερχόμενο σαββατοκύριακο», είπε ο Καταλανός προπονητής στους ποδοσφαιριστές δίνοντας το σύνθημα ενόψει των επόμενων προπονήσεων.

*Μετά από τέτοια ρεπό έχει ενδιαφέρον αν επέστρεψαν όλοι στο Ρέντη ή αν υπήρξε κάποιος που δεν τα κατάφερε. Στο προπονητικό κέντρο ήταν άπαντες το απόγευμα της Δευτέρας.

*Διπλή προπόνηση περιλαμβάνει για την Τρίτη το πρόγραμμα των πρωταθλητών Ελλάδας.