Δεν αφήνει σε ησυχία η Σέλτικ τον Ομάρ

Η ομάδα της Γλασκώβης είναι αποφασισμένη να κάνει πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Νορβηγό μπακ, ο οποίος όμως κοστολογείται με ένα ποσό λίγο κάτω από τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Δεν αφήνει σε ησυχία η Σέλτικ τον Ομάρ

Η Σέλτικ το έχει πάρει απόφαση να ασχοληθεί σοβαρά με τον Ελαμπντελαουί. Από τη στιγμή που έγινε ολόκληρη σύσκεψη πριν από μερικές μέρες με αφορμή την περίπτωση του Νορβηγού μπακ του Ολυμπιακού, όλα δείχνουν ότι κίνηση θα γίνει από την πλευρά της σκωτσέζικης ομάδας.

Το περίεργο στην ιστορία είναι ότι οι «Κέλτες» εκτιμούν ότι μπορούν να πάρουν τον Ομάρ με ένα ποσό λίγο πάνω από τα 5 εκατομμύρια ευρώ. Αν καταθέσουν μία τέτοια πρόταση στους «ερυθρόλευκους», είναι ξεκάθαρο ότι θα βρουν… τοίχο.

Στην Σκωτία εκτιμούσαν την Πέμπτη (17/1) ότι η μεταγραφή μπορεί να γίνει μόνο με ένα ποσό λίγο κάτω από τα 10 εκατομμύρια ευρώ. Η Σέλτικ λοιπόν είναι αποφασισμένη να ξεκινήσει άμεσα συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, προσδοκώντας ότι δεν θα φτάσει σε τόσο υψηλά επίπεδα το κόστος μίας ενδεχόμενης μεταγραφής. Είναι αποφασισμένη να τον περιμένει ακόμα και 31 Ιανουαρίου.

Από τον Ολυμπιακό και τον Ελαμπντελαουί πάντως δεν προκύπτει καμία διάθεση να αποχωρήσει ο Ομάρ τώρα. Ίσα-ίσα, αυτό που διατυμπανίζουν οι δύο πλευρές ότι δεν θέλουν με τίποτα να χωρίσουν τώρα οι δρόμοι τους και πώς αυτό είναι κάτι που επιθυμεί και ο Πέδρο Μαρτίνς.