«Στέλνουν» πίσω τον Μιράντα στη Νότιγχαμ!

Εδώ και δύο μέρες ο Πορτογάλος στόπερ εμφανίζεται στα ρεπορτάζ της Φόρεστ ως ένας από τους υποψήφιους για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής.

«Στέλνουν» πίσω τον Μιράντα στη Νότιγχαμ!

Λέτε να προκύψει από το πουθενά και αποχώρηση του Ροντερίκ Μιράντα; Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Αγγλία, ο Πορτογάλος στόπερ βρίσκεται στο στόχαστρο της… Νότιγχαμ Φόρεστ!

Το γεγονός ότι με την επιστροφή του Μεριά, o Μιράντα έχει πέσει στην 4η θέση της ιεραρχίας των κεντρικών αμυντικών, οδήγησε τους Άγγλους στο συμπέρασμα ότι είναι ένας από τους τρεις-τέσσερις που βρίσκονται στη λίστα του Μάρτιν Ο’ Νιλ για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής!

Ο Πορτογάλος στόπερ είναι δανεικός στον Ολυμπιακό από την Γουλβς και η αλήθεια είναι πώς δεν έχει δικαιώσει με τις εμφανίσεις του τις προσδοκίες του Μαρτίνς και των συνεργατών του. Όχι ότι έκανε κάποιες γκάφες που κόστισαν βαθμολογικά στον Ολυμπιακό, αλλά δεν ενέπνεε την εμπιστοσύνη που εμπνέουν οι υπόλοιποι κεντρικοί αμυντικοί των «ερυθρολεύκων».

Ο Γιασίν Μεριά από τη στιγμή που έχει εκφράσει (μέσω του μάνατζέρ του) την επιθυμία του να παραμείνει στο λιμάνι, διαψεύδοντας τα όσα έγραφαν κατά καιρούς οι Τυνήσιοι και Άραβες, βρίσκεται ψηλότερα στις προτιμήσεις του Μαρτίνς.

Ο Μιράντα λοιπόν εμφανίζεται ξαφνικά να απασχολεί τη Νότιγχαμ Φόρεστ!