Ολυμπιακός: «Τρέχει» για Τρίπολη ο Καμαρά

Ο Αφρικανός χαφ δεν θα είναι διαθέσιμος με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ουσιαστικά θα το παλέψει να δώσει το «παρών» στο παιχνίδι της 27ης Ιανουαρίου με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Ολυμπιακός: «Τρέχει» για Τρίπολη ο Καμαρά

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μαντί Καμαρά για το παιχνίδι του Σαββάτου (19/1) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» και ελπίζει ότι θα τον έχει στη διάθεσή του σε δέκα μέρες στην επόμενη εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα, στο «Θ. Κολοκοτρώνης» της Τρίπολης.


Ο Καμαρά που έχει μία ενόχληση στον τετρακέφαλο και την οποία «κουβαλάει» ουσιαστικά από το παιχνίδι Κυπέλλου με την Ξάνθη, έκανε μία προσπάθεια να προλάβει το ματς με τον ΠΑΣ, αλλά όπως αποδείχθηκε ήταν αδύνατο να καταφέρει να μπει στο αεροπλάνο. Μάλιστα στην τελευταία προπόνηση δεν βγήκε καν στο γήπεδο.


Ο στόχος λοιπόν είναι να καταφέρει να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία στις 27 του μηνός. Αυτό σημαίνει ότι στη ρεβάνς με την Ξάνθη που θα προηγηθεί του αγώνα της Τρίπολης, δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του. Εκτός πια κι αν παρουσιάσει θεαματική βελτίωση τις επόμενες τέσσερις-πέντε μέρες...