Πλησιάζει το ντεμπούτο του Σολδάνο με τον Ολυμπιακό

Η σκληρή δουλειά του Αργεντινού στον Ρέντη και για πότε τον ετοιμάζει το «ερυθρόλευκο» τιμ να αγωνιστεί για πρώτη φορά με τους Πειραιώτες.

Πλησιάζει το ντεμπούτο του Σολδάνο με τον Ολυμπιακό

Από τις 3 Ιανουαρίου έχει πιάσει δουλειά στον Ρέντη ο Φράνκο Σολδάνο. Ο Αργεντινός έχει συμπληρώσει ήδη δύο εβδομάδες προπονήσεων και το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα πλησιάζει. Όλο αυτό το διάστημα ο 24χρονος επιθετικός δουλεύει σκληρά στον Ρέντη προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Ο Σολδάνο δεν ήταν πολύ πίσω, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει ο παίκτης να είναι στο πιο υψηλό επίπεδο όταν θα αποφασίσει να τον βάλει στην ομάδα. Ο Αργεντινός φορ καταβάλει μεγάλη προσπάθεια όλο αυτό το διάστημα και είναι γεγονός πως έχει κερδίζει τις εντυπώσεις από τον τρόπο που δουλεύει και το ζήλο που δείχνει.

Τα συμπεράσματα για τον παίκτη θα βγουν όταν θα αρχίσει τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Μέχρι τώρα, πάντως εκείνο που βγαίνει από τον Ρέντη είναι πως πρόκειται για έναν παίκτη, ο οποίος δίνει μάχη στο γήπεδο, κινείται συνεχώς και δεν είναι ο φορ που στέκεται μέσα στην περιοχή και περιμένει να τροφοδοτηθεί.

Όσον αφορά στο ντεμπούτο του αυτό δεν θα γίνει ούτε στα Γιάννενα. Ο προγραμματισμός που υπάρχει για τον Φράνκο Σολδάνο είναι πως ετοιμάζεται να φορέσει για πρώτη φορά την ερυθρόλευκη φανέλα σε επίσημο παιχνίδι την ερχόμενη Τετάρτη στην αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδας με αντίπαλο τη Ξάνθη.