Ο Χασάν πήρε θέση για τα σενάρια φυγής του από τον Ολυμπιακό

Ο Αιγύπτιος μέσω των social media τοποθετήθηκε για όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και τα ρεπορτάζ των συμπατριωτών του.

Ο Χασάν πήρε θέση για τα σενάρια φυγής του από τον Ολυμπιακό

Τις τελευταίες ημέρες γίνεται ένας χαμός στην Αίγυπτο σχετικά με το μέλλον του Αχμέντ Χασάν. Στην πατρίδα του υπήρχαν ρεπορτάζ πως ο ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει στην Αλ Αχλί. Ο ίδιος με δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό διέψευσε τη φημολογία, αλλά δεν έκλεισε την πόρτα στην πρώην ομάδα του.

Παρόλα αυτά τα σενάρια συνεχίζονται στην Αίγυπτο, όπου θεωρούν πολύ πιθανή την επιστροφή του 25χρονου επιθετικού στα πάτρια εδάφη. Ο Χασάν στις δηλώσεις του είχε τονίσει πως ο ίδιος δεν έχει μιλήσει με την Αλ Αχλί, κάτι που μπορεί να το έχει κάνει η Μπράγκα.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός πήρε θέση για τα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες. Με μήνυμα του στα social media τοποθετήθηκε διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις φήμες. «Δεν είναι αλήθεια κάποιες ιστορίες που έχουν γραφτεί τις τελευταίες ημέρες από τα Μέσα ενημέρωσης. Δεν φεύγω από το κλαμπ και είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Αν δεν είχαν την αναποδιά με τον τραυματισμό θα μπορούσα να έχω παίξει περισσότερο και να έχω σκοράρει περισσότερα γκολ. Τώρα είμαι σε καλή κατάσταση, κοιτάζω μπροστά και ετοιμάζομαι για τα επόμενα παιχνίδια», ανέφερε στο μήνυμα του ο Αχμέντ Χασάν.

Δείτε το μήνυμα του Αχμέντ Χασάν...