Νέο συμβόλαιο μέχρι το 2021 στον Βρουσάι ο Ολυμπιακός

Ο 20χρονος εξτρέμ ανανέωσε το συμβόλαιο του και βρίσκεται ήδη στην Ολλανδία για να ενταχθεί στο δυναμικό της Βίλεμ.

Νέο συμβόλαιο μέχρι το 2021 στον Βρουσάι ο Ολυμπιακός

Από τις 8 Ιανουαρίου το «ΦΩΣ» σας είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον της Βίλεμ για τον Μάριο Βρουσάι. Το όνομα της ολλανδικής ομάδας είχε πέσει στο τραπέζι και ο Ολυμπιακός βρισκόταν σε συζητήσεις τόσο μαζί της όσο και με τον ποδοσφαιριστή, διότι υπήρχε πάντα το «ζεστό» ενδιαφέρον του Πανιωνίου.

Τελικά ο ποδοσφαιριστής κατέληξε στη Βίλεμ, στην ομάδα που είχε αγωνιστεί με επιτυχία ο Κώστας Τσιμίκας και γύρισε στον Ολυμπιακός πολύ καλύτερος. Πριν φύγει για την Ολλανδία, όμως, ο Βρουσάι θα έπρεπε να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα του Πειραιά.

Στις αρχές της εβδομάδας ο 20χρονος εξτρέμ πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να τελειώσει το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του που έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μάριος Βρουσάι ανανέωσε γι’ ακόμα δύο χρόνια με τον Ολυμπιακό. Αυτό σημαίνει πως έχει συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Ο παίκτης βρίσκεται ήδη στην Ολλανδία προκειμένου να τελειώσει και τυπικά το θέμα του δανεισμού, αφού περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.