Ο Χασάν (προς το παρόν;) μένει!

Τι συμβαίνει με τον Αιγύπτιο φορ που ξαφνικά πρωταγωνιστεί σε ρεπορτάζ στην πατρίδα του που τον θέλουν να φεύγει από τον Ολυμπιακό.

Ο Χασάν (προς το παρόν;) μένει!

Ένας... πανικός επικρατεί το τελευταίο διήμερο στην Αίγυπτο για τον Αχμέντ Χασάν. Προφανώς και υπάρχει ενδιαφέρον από την Αλ Αχλί, την πρώην ομάδα του, και έχουν «φαγωθεί» τα ΜΜΕ της πατρίδας του να τον έχουν ψηλά στα ρεπορτάζ τους.

Από το «υπάρχει ενδιαφέρον» μέχρι το «φεύγει» υπάρχει μία μεγάλη απόσταση. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ξεκαθαρίσει στον ίδιο ότι θέλει να παραμείνει στο λιμάνι εώς το τέλος της σεζόν. Ο Χασάν από την πλευρά του δεν έχει παρουσιάσει κάποια τάση φυγής. Δεν έχει βγάλει προς τον προπονητή του κάποια γκρίνια ή κάποιον εκνευρισμό επειδή π.χ. έπαιξε για δύο-τρία λεπτά στην Λιβαδειά ή μπήκε αλλαγή στο ματς Κυπέλλου με την Ξάνθη.

Στην παρούσα φάση λοιπόν δεν υπάρχει θέμα με τον Χασάν. Στην Αίγυπτο μπορεί να επιμένουν, στην Πορτογαλία μπορεί να κάνουν αναπαραγωγή τα όσα ακούγονται στο Κάιρο, όμως, αυτό που ισχύει για την ώρα είναι ότι ο Μαρτίνς δεν θέλει να χάσει τον παίκτη!

Οπότε (προς το παρόν;) μένει ο Χασάν. Εκτός πια κι αν αύριο – μεθαύριο πιέσει ο παίκτης τον σύλλογο και ζητήσει να διακοπεί ο δανεισμός του για να γυρίσει στην Μπράγκα και από εκεί να πάει κάπου αλλού δανεικός. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να το γνωρίζει κανείς. Προς το παρόν πάντως, ο Χασάν δεν έχει πει στον Ολυμπιακό ότι θέλει να φύγει...