Ολυμπιακός: Ο Σα έσπασε ήδη το ρεκόρ του και συνεχίζει...

Το σερί του Πορτογάλου τερματοφύλακα που θέλει να διευρύνει και κόντρα στον ΠΑΣ

Ολυμπιακός: Ο Σα έσπασε ήδη το ρεκόρ του και συνεχίζει...

Τα καλά λόγια για την απόδοση του Ζοσέ Σα από τότε που πήρε φανέλα βασικού στον Ολυμπιακό είναι κανόνας, αλλά προφανώς για κάθε γκολκίπερ, και ειδικά σε μια μεγάλη ομάδα, το πιο σημαντικό είναι να κρατάει την εστία του «καθαρή» στα ματς.

Ο Σα έκανε από την αρχή είχε καλές εμφανίσεις είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα με δύο ματς χωρίς γκολ (με Απόλλωνα, Άρη), αλλά στην Ευρώπη και στη συνέχεια της Super League είχε δεχτεί γκολ τόσο με Μίλαν, Μπέτις και Ντουντελάνζ, όσο και με ΠΑΟ, Ατρόμητο, Παναιτωλικό, Ξάνθη.

Το τελευταίο διάστημα πάντως ο Πορτογάλος τερματοφύλακας καταφέρνει να συνδυάζει την αγωνιστική ετοιμότητά του με παιχνίδια δίχως παθητικό τερμάτων. Από το 3-0 κόντρα στη Λαμία, στο 0-0 του Κυπέλλου με την Ξάνθη και στο 0-2 στη Λιβαδειά. Στα δυο τελευταία ματς μάλιστα είχε σωτήριες επεμβάσεις σε συγκεκριμένα χρονιά σημεία, στα οποία θα μπορούσε να «την πατήσει», καθώς δεν δεχόταν πίεση από τον αντίπαλο.

Αυτό το σερί ο Σα, το μεγαλύτερο από τότε που άρχισε να παίζει στον Ολυμπιακό, έχει σκοπό σκοπό να το διευρύνει και το Σάββατο στα Γιάννενα και όσο περισσότερο μπορεί στη συνέχεια των υποχρεώσεως της ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες μετέχει.