Και Λοντίγκιν στη λίστα του Ολυμπιακού

Οι Ρώσοι έβαλαν στο… κόλπο και τον 28χρονο τερματοφύλακα που μένει ελεύθερος από τη Ζενίτ.

Και Λοντίγκιν στη λίστα του Ολυμπιακού

Ένα θέμα που θέλουν να κλείσουν στον Ολυμπιακό είναι και αυτό του τερματοφύλακα. Το όνομα του Γιακούποβιτς βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για τους «ερυθρόλευκους» και είναι ο παίκτης που είναι αρκετά ψηλά στη σχετική λίστα.

Ο Ελβετός, ωστόσο δεν είναι ο μοναδικός με τον οποίο ασχολούνται οι «ερυθρόλευκοι». Συγκεκριμένα εδώ και λίγες ώρες από τη Ρωσία έχει προκύψει και το όνομα του Γιούρι Λοντίγκιν. Πρόκειται για τον πρώην τερματοφύλακα της Ξάνθης, ο οποίος αγωνιζόταν στη Ζενίτ.

Ο Λοντίγκιν. Μένει ελεύθερος από την ομάδα της Αγίας Πετρούπουλης και όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα στη Ρωσία πηγαίνει «Νότιγχαμ ή Ολυμπιακό». Το όνομα του 28χρονου πορτιέρε προστέθηκε στη σχετική λίστα και είναι μία περίπτωση που φέρεται να απασχολεί τους Πειραιώτες. Ο Λοντίγκιν αγωνιζόταν στη Ζενίτ από το 2013 και πλέον είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τη ρωσική ομάδα.

Βέβαια οι Ρώσοι εκτός από τον Ολυμπιακό στο… κόλπο έχουν βάλει και τη Νότιγχαμ. Ο 28χρονος γκολκίπερ είναι διεθνής με την Ρωσία με την οποία έχει κάνει έντεκα συμμετοχές.