Ολυμπιακός: Sold out το ματς με την ΑΕΛ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε sold out για το παιχνίδι της Κυριακής (22/3) με την ΑΕΛ.

Ολυμπιακός: Sold out το ματς με την ΑΕΛ

Ακόμα ένα sold out ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Τα εισιτήρια για το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΛ, εξαντλήθηκαν.

Οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» δείχνουν έμπρακτα τη στήριξη τους στην ομάδα και τη δίψα τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έτσι το «Γ. Καραϊσκάκης» το βράδυ της Κυριακής (22/3) θα είναι κατάμεστο.

Για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ έχουν μείνει ελάχιστα vip εισιτήρια τα οποία διατίθενται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου. Έχει σημασία ότι μία ημέρα πριν το ματς ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει εξαφανίσει τα εισιτήρια και μάλιστα το κάνει σε μία αναμέτρηση που δεν είναι ούτε ντέρμπι, αλλά ούτε για ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Αξίζει να σημειωθεί σε αυτό το σημείο πως όποιος κάτοχος κάρτας διαρκείας δεν θα μπορέσει να βρεθεί στο γήπεδο μπορεί να μεταβιβάσει το εισιτήριο του έως τις 15:00 την Κυριακή.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110