Χαμός με Χασάν στην Αίγυπτο και εμπλοκή της Αλ Αχλί (vid)

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό της πατρίδας του και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στο σύλλογο που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Χαμός με Χασάν στην Αίγυπτο και εμπλοκή της Αλ Αχλί (vid)

Στο ματς με τον Λεβαδειακό ο Αχμέντ Χασάν αγωνίστηκε για ελάχιστα λεπτά, ενώ και με τη Ξάνθη δεν ήταν στο αρχικό σχήμα παρά το γεγονός πως έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού σε αυτά τα δύο ματς δεν έχει πάρει θέση στο βασικό σχήμα, ενώ την ίδια ώρα στην πατρίδα του γίνεται χαμός γύρω από το όνομα του.

Ο 25χρονος επιθετικός είναι διεθνής και υπάρχει πολύ σοβαρό ενδιαφέρον για το τι συμβαίνει με αυτόν. Στην Αίγυπτο έχει ξεσπάσει έντονη φημολογία πως η Αλ Αχλί έχει κάνει κίνηση για να τον εντάξει στο ρόστερ της. Πρόκειται για τον σύλλογο στον οποίο έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα ο Αχμέντ Χασάν.

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό πως ο επιθετικός του Ολυμπιακού μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό της Αιγύπτου για το θέμα με την Αλ Αχλί. Επί της ουσίας δεν έκλεισε την πόρτα να επιστρέψει τον Ιανουάριο στην πατρίδα του, αλλά αρνήθηκε πως βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε συζητήσεις.

«Δεν έχω ξεχάσει όσα μου πρόσφερε η ομάδα. Όταν ήμουν έξι χρονών ξεκίνησα να αγωνίζομαι στην Αλ Αχλί και είναι το σπίτι μου», είπε αρχικά και συνέχισε: «Δεν υπήρξε, ωστόσο καμία επαφή μου με την Αλ Αχλί κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Ανήκω στην Μπράγκα και στον Ολυμπιακό. Αν έχουν γίνει επαφές ίσως να έχουν γίνει με τη Μπράγκα», σχολίασε ο επιθετικός των «ερυθρόλευκων».

Στην Αίγυπτο, ωστόσο τονίζουν πως οι πιθανότητες επιστροφής του στην Αλ Αχλί είναι πολύ μεγάλες. Είναι πολύ πιθανό αυτό γίνει μέσα στον Ιανουάριο όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την πατρίδα του Αιγύπτιου φορ και είναι προφανές πως υπάρχει σοβαρό θέμα.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Αχμέντ Χασάν...