Παράδειγμα για όλους στον Ολυμπιακό ο Μπουχαλάκης

Ο Κρητικός χαφ απέδειξε στο ματς με τον Λεβαδειακό πως βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο και είναι πανέτοιμος να βοηθήσει την ομάδα όποτε του ζητηθεί.

Παράδειγμα για όλους στον Ολυμπιακό ο Μπουχαλάκης

Δεν είναι από τους πιο δημοφιλείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, όμως αυτό δεν αλλάζει κάτι στο μυαλό του Πέδρο Μαρτίνς και στην άποψη που έχει γι’ αυτόν. Ο λόγος για τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, ο οποίος στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου είχε πάρει τη φανέλα σπίτι του.

Όσο περνούσε ο καιρός έχανε τη θέση του και το τελευταίο διάστημα ήταν η τρίτη επιλογή πίσω από Γκιγιέρμε και Καμαρά. Η απουσία του Αφρικανού χαφ από το ματς με τον Λεβαδειακό άνοιξε την πόρτα της ενδεκάδας στον Κρητικό χαφ. Πήρε θέση στο πλευρό του Βραζιλιάνου στη μεσαία γραμμή και έδειξε πως βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα.

Ο Μπουχαλάκης μπορεί να μην είναι ο παίκτης που κάνει… γκελ στον κόσμο του Ολυμπιακού, όμως, ο Πέδρο Μαρτίνς τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση. Και ο ίδιος άλλωστε του έδειξε πως είναι σε επίπεδο να βοηθήσει την ομάδα όποτε του ζητηθεί.

Στη Λιβαδειά ο Μπουχαλάκης έχει βάλει στο 2’ το γκολ που του ακυρώθηκε. Στο 49’ έχει την κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή που την έβγαλε ο Μπάγιτς, ενώ στο 50’ είναι αυτός που δίνει τη συστημένη μπαλιά στον Γκερέρο για να κάνει το 0-2.

Με λίγα λόγια έχει φτιάξει ένα γκολ, έχει βάλει άλλο ένα και ένα που το έβγαλε ενστικτωδώς ο Μπάγιτς. Για έναν παίκτη που πλέον δεν ξέρει πως είναι βασικός ότι και να γίνει είναι ένα πολύ καλό ταμείο και αποδεικνύει πως όλο αυτόν τον καιρό δουλεύει για να έχει αυτό το αποτέλεσμα.