Άρης: Η γιούχα του κόσμου οδηγός για το μέλλον

Ο κόσμος του Άρη ξέσπασε με έναν μοναδικό τρόπο στο παιχνίδι με τη Λαμία, που δύσκολα συναντά κανείς σε ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Άρης: Η γιούχα του κόσμου οδηγός για το μέλλον

Η γιούχα και οι αποδοκιμασίες δεν σταμάτησαν ούτε στο γκολ και εντάθηκαν μετά τη λήξη του αγώνα! Οι οπαδοί του Άρη ανακουφίστηκαν με το γκολ του Ματίγια, που ίσως να αποδεχθεί και γκολ της χρονιάς, καθώς αν ο Άρης δεν κέρδιζε, κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι θα ακολουθούσε. Όμως ήταν αποφασισμένοι να δείξουν την οργή τους, το θυμό τους, την απογοήτευσή τους, αλλά και το φόβο τους ότι μπορεί να χαθεί ακόμη μία χρονιά.

Τι πρέπει να κάνει ο Άρης την επόμενη μέρα; Να αξιοποιήσει το… ξεφωνητό. Να πάρει το μήνυμα, να το αναλύσει και να αντιδράσει. Έχει την ευκαιρία του, καθώς η ομάδα που παρατάχθηκε στο ματς με τη Λαμία δεν θα βρεθεί ξανά. Ο Αρης που πήρε τη νίκη με γκολ του Ματίγια ήταν ειδικών συνθηκών, μια ομάδα εκτάκτου ανάγκης, που τελικά πέτυχε και το στόχο της, πήρε τους τρεις βαθμούς. Ο Άρης έπαιξε χωρίς Σιώπη, Μπάσα, Γιουνές και Μπρούνο Γκάμα. Έπαιξε χωρίς τα μεταγραφικά αποκτήματα (δική του ευθύνη) που θα προστεθούν στην ομάδα από το επόμενο παιχνίδι. Έπαιξε με ποδοσφαιριστές σαν τον Ιντζόγλου, τον Βαλεριάνο και τον Παυλίδη, που είχαν ειδοποιηθεί να βρουν ομάδα για να αποχωρήσουν, αλλά το συναίσθημα τους οδήγησε να δώσουν όλα όσα μπορούσαν. Ο Άρης έπαιξε με τον κίνδυνο να τραυματιστεί ένας στόπερ και να μην έχει να βάλει παίκτη στην ενδεκάδα.

Η ευκαιρία που έχει από δω και πέρα ο Σάββας Παντελίδης και γενικότερα η ΠΑΕ Άρης δεν πρέπει να πάει χαμένη. Η φετινή σεζόν δίνει τη δυνατότητα στον Άρη να επιστρέψει απευθείας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θα είναι άξιος της μοίρας του αν την πετάξει στα σκουπίδια…