Πρίγιοβιτς για ΠΑΟΚ: «Μη φοβάστε, είστε 8 βαθμούς μπροστά»

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μίλησε σε ραδιοσταθμό της Θεσσαλονίκης για πρώτη φορά μετά τη μεταγραφή του στην Αλ Ιτιχάντ.

Πρίγιοβιτς για ΠΑΟΚ: «Μη φοβάστε, είστε 8 βαθμούς μπροστά»

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έδωσε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό στη Θεσσαλονίκη όπου δήλωσε ότι «ουδείς αναντικατάστατος» και εξέφρασε τη σιγουριά του ότι ο ΠΑΟΚ θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον «Metropolis 95.5»:

«Κατανοώ τον φόβο των οπαδών του ΠΑΟΚ. Αλλά πρέπει να αντιληφθούν ότι μιλάμε μόνο για έναν παίκτη. Η ομάδα έχει ακόμη 15 ματς να δώσει και όλα είναι στα χέρια της. Αν φοβάσαι κάτι τόσο πολύ, τότε αυτό θα συμβεί. Αν φοβάσαι κάτι, τότε θα σου έρθει από μόνο του.

Δεν θα πρέπει να φοβούνται, θα πρέπει να διαθέτουν αυτοπεποίθηση, να πιστεύουν στην ομάδα τους. Αυτή η ομάδα έχει ποιότητα, είναι εκεί, οκτώ βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο για κάποιο λόγο. Όχι κατά λάθος.

Δεν το πέτυχε λόγω ενός παίκτη, αλλά λόγω ολόκληρης της ομάδας. Και ένας παίκτης μπορεί πάντα να αντικατασταθεί. Ίσως ο αντικαταστάτης μου βάλει περισσότερα γκολ, ίσως λιγότερα, μπορεί να σκοράρουν ορισμένοι άλλοι, όπως συνέβη με τον Αστέρα.

Μπορούν να ποντάρουν στον Αντρέ (σ.σ. Βιεϊρίνια), στον Μάουρι (σ.σ. Μαουρίσιο). Υπάρχουν καλοί παίκτες. Η ομάδα έχει ποιότητα, θα καταφέρει να πάρει τον τίτλο, σίγουρα αυτή τη σεζόν. Είναι οκτώ βαθμούς μπροστά, ο ΠΑΟΚ ξέρει τι πρέπει να κάνει».