Ανακοίνωσε Κορχούτ ο Άρης

Διαβάστε τι δήλωσε ο παίκτης μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του.

Ανακοίνωσε Κορχούτ ο Άρης

Ο Μιχάλι Κορχούτ είναι και επίσημα παίκτης του Άρη, όπως ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Ο 30χρονος Ούγγρος που αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του Άρη για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, μίλησε στο επίσημο σάιτ της ομάδας και δήλωσε πως θα κάνει τα πάντα για να πανηγυρίσει η ομάδα του επιτυχίες.

Διαβάστε τι δήλωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη:

«Ο ΑΡΗΣ είναι μια καινούργια πρόκληση στην καριέρα μου και έρχομαι με μεγάλη όρεξη να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Οι πληροφορίες που πήρα για τον ΑΡΗ είναι οι καλύτερες. Όταν μου ήρθε η πρόταση απέρριψα αμέσως τις προτάσεις που είχα από άλλες χώρες. Ήρθα σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας με τρελούς οπαδούς και θα κάνω τα πάντα για να πανηγυρίσουμε επιτυχίες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ για την μεταγραφή του Κορχούτ:

O 30χρονος διεθνής Ούγγρος ακραίος αμυντικός, που υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου με την ομάδα μας, γεννήθηκε στις 1 Δεκεμβρίου 1988 στην πόλη Debrecen της Ουγγαρίας.

Το πρώτο απόκτημα για την ομάδα μας στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ξεκίνησε επαγγελματικά την καριέρα του από την ουγγρική Debreceni VSC (2008-2016), ενώ ακολούθησε η ισραηλινή Hapoel Beer Sheva, στην οποία αγωνίζονταν μέχρι πρότινος, έχοντας συμμετοχές τόσο στο Champions League όσο και στο Europa League και με τις δύο ομάδες.

Ο Mihaly Korhut είναι εν ενεργεία διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ουγγαρίας (15 συμμετοχές).