Για άλλο παίκτη του Ολυμπιακού πήγε, Γιάγια Τουρέ θέλει

Η ομάδα που «φλερτάρει» με τον Ιβοριανό, ο οποίος αποχώρησε από τους «ερυθρόλευκους»

Για άλλο παίκτη του Ολυμπιακού πήγε, Γιάγια Τουρέ θέλει

Πριν από λίγες ημέρες η Σέλτικ ήρθε στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό εξ αιτίας του ενδιαφέροντος της για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Όμως όλα δείχνουν ότι το συγκεκριμένο μεταγραφικό σενάριο δεν έχει και πολλές πιθανότητες -τουλάχιστον με τα μέχρι τώρα δεδομένα- να προχωρήσει. Άλλωστε, πριν από λίγες ημέρες, η βρετανική εφημερίδα, Sun, φιλοξένησε δήλωση του Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος φέρεται να είπε: «Πολλοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι ενδιαφέρονται για τους παίκτες μας. Αλλά κανένας από αυτούς δεν ήρθε για να μου ζητήσει να φύγει. Έχουμε επικεντρωθεί στους στόχους μας για να κατακτήσουμε τον τίτλο και δεν θα διακινδυνεύσουμε με την πώληση οποιουδήποτε παίκτη. Για να επιτύχουμε τους στόχους μας αυτή τη σεζόν, χρειαζόμαστε μια ποιοτική ομάδα, έτσι κανένας από τους βασικούς παίκτες δεν πρόκειται να πωληθεί αυτό το μήνα».

Με λίγα λόγια το... έληξε ο Μαρτίνς το συγκεκριμένο θέμα αλλά τη ΜΜΕ άνοιξαν ένα άλλο και έχει να κάνει με πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα τον Γιάγια Τουρέ. Ο Ιβοριανός παραμένει χωρίς ομάδα και οι Βρετανοί υποστηρίζουν ότι τον θέλει η Σέλτικ. Η ομάδα δηλαδή, στην οποία βοηθός του προπονητής Μπρένταν Ρότζερς είναι ο ο αδερφός του Γιάγια Τουρέ, Κόλο.