Ένταση ανάμεσα σε Καραπαπά και Γκαγκάτση

Ανέβηκαν οι τόνοι στο Δ.Σ. της Λίγκας με τον Κώστα Καραπαπά και τον Μάκη Γκαγκάτση να έχουν έντονο διάλογο.

Ένταση ανάμεσα σε Καραπαπά και Γκαγκάτση

Χαμός έγινε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League με πρωταγωνιστές τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά και τον διευθύνων σύμβουλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση. Οι δύο άνδρες είχαν έντονη λογομαχία, ανταλλάσοντας βαρύτατους χαρακτηρισμούς. Οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα και είναι χαρακτηριστικό ότι χρειάστηκε η επέμβαση των ψυχραιμότερων για να μην ξεφύγει η κατάσταση.

Ο Κώστας Καραπαπάς απευθυνόμενος στον Μάκη Γκαγκάτση είπε: «Εδώ κάνεις τον κυριλέ με τον μπαμπά σου μαζί, αλλά στην Τούμπα απειλούσες τσουτσέκι και έλεγες ότι θα μας σπάσετε το πούλμαν αν φύγουμε. Πες τα εδώ να γραφτούν για να ξέρουν ποιος είσαι. Τσουτσέκι. Και αν δεν τα πεις και δεν τα παραδεχθείς, θα σε ξεβρακώσω εδώ μπροστά σε όλους, λαθρεμποράκι».

Ο Μάκης Γκαγκάτσης από την πλευρά του ρώτησε τον διευθυντή επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ: «Εσύ με ποιο δικαίωμα είσαι εδώ;». Στη συνέχεια στο στέλεχος της διοίκησης του ΠΑΟΚ απευθύνθηκε και ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης αναφερόμενος σε όλα όσα συνέβησαν στην Τούμπα.

Υπήρξε μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Καραπαπά και Γκαγκάτση με αποτέλεσμα να τους χωρίσουν οι Σπανός, Πιαλόγλου, αλλά και το υπόλοιπο συμβούλιο έτσι ώστε να μη ξεφύγει η κατάσταση.