Τα «κανόνια» της Super League: Στην πρώτη δεκάδα ο Νούνιτς, πόσα έφτασε ο Γκερέρο

Δίχως ιδιαίτερες αλλαγές ο πίνακας των σκόρερ της κορυφαίας ελληνικής κατηγορίας, με εξαίρεση τον Σλοβένο στράικερ της ΑΕΛ, αλλά και τον Ισπανό φορ του Ολυμπιακού που έφτασε τα 4 τέρματα.

Τα «κανόνια» της Super League: Στην πρώτη δεκάδα ο Νούνιτς, πόσα έφτασε ο Γκερέρο

Δεν σημειώθηκαν ιδιαίτερες αλλαγές στις πρώτες θέσεις του πίνακα των σκόρερ της Super League μετά τη διεξαγωγή των έξι από τις οκτώ αναμετρήσεις της 16ης αγωνιστικής.

Παρότι δεν σκόραρε, ο Ευθύμης Κουλούρης παρέμεινε ακλόνητος στην κορυφή, κάτι που ισχύει και για τον δεύτερο της λίστας Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος ωστόσο δεν θα έχει τη δυνατότητα να αυξήσει τη... συγκομιδή του στο τρέχον πρωτάθλημα.

Στα αξιοσημείωτα του διημέρου, πάντως, συγκαταλέγεται η εμφάνιση του Μάρκο Νούνιτς. Ο Σλοβένος επιθετικός της ΑΕΛ σκόραρε δις στη νίκη με 3-0 επί του Απόλλωνα, φτάνοντας έτσι τα 5 γκολ και περνώντας στην πρώτη δεκάδα των σκόρερ.

Το αυτό και για τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο του Ολυμπιακού, ο οποίος με το γκολ που πέτυχε στο διπλό επί του Λεβαδειακού έφτασε τα τέσσερα και πλέον είναι ο πρώτος σκόρερ των «ερυθρόλευκων» στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά ο πίνακας των σκόρερ:

11 ΓΚΟΛ: Κουλούρης (Ατρόμητος)
9 ΓΚΟΛ: Πρίγιοβιτς (ΠΑΟΚ)
7 ΓΚΟΛ: Γέντρισεκ (Ξάνθη), Πόνσε (ΑΕΚ)
6 ΓΚΟΛ: Μασούρας (Πανιώνιος/Ολυμπιακός), Μοράρ (Παναιτωλικός), Γιουνές (Άρης)
5 ΓΚΟΛ: Νούνιτς (ΑΕΛ), Ντουρμισάι (Πανιώνιος), Ματέο Γκαρσία (Άρης), Μακέντα (ΠΑΟ)
4 ΓΚΟΛ: Γκερέρο (Ολυμπιακός), Γιόχανσον (ΠΑΟ), Τόνσο (Αστέρας Τρίπολης/Άρης), Καμαρά (Παναιτωλικός), Μάζουρεκ (Παναιτωλικός) Μανιάς (Αστέρας Τρίπολης), Λιβάγια (ΑΕΚ)