Ολυμπιακός: Όταν έχεις καεί στον χυλό...
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναιτωλικό σε μία αναμέτρηση που δείχνει να είναι αρκετά... ύπουλη (21/2, 17.00).
Ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται σε μία κατάσταση που μπορεί να κάνει λίγο... σκόντο! Δεν γίνεται να μην μην παρουσιαστεί δηλαδή στο 100% στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη το απόγευμα του Σαββάτου (21/2, 17.00). Δεν έχει τέτοιου είδους περιθώρια.
Βρίσκεται στο -2 από την κορυφή και θέλει το πέντε στα πέντε έως το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, έτσι ώστε να δει αν θα μπει ως πρωτοπόρος στα πλέι οφ ή θα μείνει έστω το -2 από την ΑΕΚ.
Όταν απέναντί του έχει και τον Παναιτωλικό, μια ομάδα που το τελευταίο διάστημα τον δυσκολεύει αρκετά, τότε δεν χρειάζεται να γράψουμε κάτι περισσότερο.
Οι Αγρινιώτες πέρσι είχαν πάρει 0-0 στο Καραϊσκάκη. Φέτος ζόρισαν σε τέτοιο βαθμό τον Ολυμπιακό που χρειάστηκε ένα καλό χτύπημα κόρνερ του Γιαζίτσι και μία κεφαλιά του Ελ Κααμπί στο 70’ για το 0-1. Στο ξεκίνημα του β’ μέρους βέβαια, είχε χρειαστεί και η αστοχία του Άλεξιτς που έχασε ένα γκολ σε εξ επαφής πλασέ.
Όπως και να ‘χει, αυτά φτάνουν και περισσεύουν για να αντιληφθούν άπαντες ότι η αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό είναι αρκετά ύπουλη. Θέλετε κι άλλα; Οι Αγρινιώτες δεν έρχονται για βόλτα... Θέλουν να παίρνουν βαθμό ή βαθμούς παντού για να ξεμπερδεύουν μια και καλή με την παραμονή τους στην κατηγορία. Επίσης, βρίσκονται σε πολύ καλό φεγγάρι μετά τις νίκες με ΑΕΛ (4-1) και Αστέρα Τρίπολης (3-1).
Ο Μεντιλίμπαρ εκτός των άλλων έχει να αντιμετωπίσει και την καταπόνηση των παικτών του από το ματς με τη Λεβερκούζεν σε συνδυασμό και με τη ρεβάνς στη Γερμανία.
Οπότε, θέλει πολύ μεγάλη προσοχή, γιατί όταν έχει καεί στον χυλό με τον Παναιτωλικό... Νομίζουμε ότι τη συνέχεια την ξέρετε!