Κανονικά η σέντρα του Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ

Το γήπεδο έχει καθαριστεί σε ικανοποιητικό βαθμό και μέχρι τις 19.30 που είναι προγραμματισμένη η σέντρα όλα αναμένεται να είναι έτοιμα προκειμένου να διεξαχθεί η αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΟΚ. 

Κανονικά η σέντρα του Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ

Κανονικά θα διεξαχθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η αναμέτρηση του Αστέρα τρίπολης με τον ΠΑΟΚ, αφού αν και χθες το γήπεδο «Θεόδωρος Κολωκοτρώνης» είχε σκεπαστεί από πυκνό χιόνι, σήμερα η κατάστασή του είναι σαφώς καλύτερη.

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής 13/1 οι υπεύθυνοι του γηπέδου έχουν ξεκινήσει τις εργασίες αποκατάστασης και μέχρι στιγμής η κατάσταση του γηπέδου είναι τουλάχιστον ικανοποιητική, αφού έχει καθαριστεί στο μεγαλύτερό του κομμάτι.

Μια ώρα πριν την προγραμματισμένη έναρξη που είναι για ις 19.30 ο διαιτητής της αναμέτρησης θα επιθεωρήσει τον αγωνιστικό χώρο και θα πάρει την τελική απόφαση, όμως η εκτίμηση των Αρκάδων είναι ότι ο κ. Σκουλάς θα δώσει το ok και οι δύο ομάδες θα κάνουν κανονικά σέντρα.

Αυτό άλλωστε επιθυμεί και η πλευρά του ΠΑΟΚ, αφού στον δικέφαλο του βορρά θέλουν να αποφύγουν την ταλαιπωρία του να μείνουν μια παραπάνω ημέρα στην Τρίπολη.