Ολυμπιακός: Λάζαρος, επιστροφή δύο μήνες μετά!

Τα τελευταία λεπτά συμμετοχής του Χριστοδουλόπουλου ήταν στο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στις 11 Νοεμβρίου. Ποιο το πλάνο του Μαρτίνς με τον έμπειρο εξτρέμ για το ματς στην Λιβαδειά.

Ολυμπιακός: Λάζαρος, επιστροφή δύο μήνες μετά!

Με την Ξάνθη απουσίαζε παρότι δεν είχε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Προφανώς ο Μαρτίνς ήθελε να τον κρατήσει για το κυριακάτικο παιχνίδι της Λιβαδειάς (13/1, 17.15). Ο λόγος για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στον Λεβαδειακό.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι αν παίξει στην Βοιωτία, τότε θα επανεμφανιστεί και επίσημα σε αγώνα των «ερυθρολεύκων» μετά από… δύο μήνες! Η τελευταία του συμμετοχή με τη φανέλα του Ολυμπιακού ήταν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 11 Νοεμβρίου στο Καραϊσκάκη.

Στη συνέχεια ακολούθησε η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των Εθνικών ομάδων και τη στιγμή που ετοιμαζόταν να παίξει βασικός στο Περιστέρι, παθαίνει θλάση δύο μέρες πριν από τον αγώνα με τον Ατρόμητο και μένει νοκ άουτ. Επιστρέφει σε χρόνο – ρεκόρ (μετά από μία εβδομάδα για την ακρίβεια), μπαίνει στην αποστολή με τον Παναιτωλικό στις 3 Δεκεμβρίου, αλλά δεν «έγραψε» λεπτό.

Σε μία από τις επόμενες προπονήσεις όμως ξανατραυματίστηκε και έτσι έχασε όλο τον Δεκέμβριο. Ο Λάζαρος εδώ και δύο εβδομάδες κάνει κανονικά προπόνηση και έχει τεθεί στη διάθεση του Μαρτίνς από την ημέρα που επέστρεψαν οι παίκτες από την χριστουγεννιάτικη άδεια.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (13/1, 17.15), το πιθανότερο είναι ο Μαρτίνς να επιλέξει στο αρχικό σχήμα τους Ποντένσε και Ναουέλ για τα δύο άκρα της επίθεσης και να έχει τον Λάζαρο ως μία έξτρα λύση από τον πάγκο. Όπως και να ‘χει, αυτό που έχει σημασία για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι ότι έχει πλέον ένα ακόμη όπλο στη «φαρέτρα» του στην προσπάθεια που θα κάνει ο Ολυμπιακός για να ανατρέψει το -8 που τον χωρίζει από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.