Εξηγήσεις από Κάναντι για τις διαμαρτυρίες

Ο τεχνικός του Ατρόμητου μίλησε για τον λόγο που διαμαρτυρήθηκε στον Παπαπέτρου μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Εξηγήσεις από Κάναντι για τις διαμαρτυρίες

Έξαλλος έγινε ο Νταμίρ Κάναντι μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ατρόμητου με τον Παναιτωλικό. Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» έφυγε… σφαίρα από τον πάγκο του για να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή Παπαπέτρου. Στη συνέντευξη Τύπου ο Κάναντι εξήγησε και τον λόγο που διαμαρτυρήθηκε τόσο έντονα στον ρέφερι της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Κάναντι…

«Αναφορικά με το παιχνίδι νομίζω ότι έγινε ένα δίκαιο 2-2, αλλά ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Δίκαια προηγηθήκαμε, αλλά ήμασταν παθητικοί και δεχθήκαμε τα δύο γκολ. Μετά όμως έγινε αυτό που με κάνει εξαιρετικά περήφανο ως προπονητή αυτής της ομάδας. Βγήκαμε μπροστά όχι μόνο για το 2-2, αλλά ακόμα και για το 3-2.

Αυτό με κάνει περήφανο και χαρούμενο που είμαι προπονητής της ομάδας αυτής. Επειδή θα ερωτηθώ, ως προπονητής δεν θέλω να αναφέρομαι στον διαιτητή. Πάντα προσπαθώ να δείχνω σεβασμό προς όλους και να δείχνουν όλοι οι παίκτες μου σεβασμό. Σπάνια οι ομάδες μου έχουν δεχθεί κόκκινη κάρτα για μη αγωνιστικούς λόγους. Προσπαθώ να δείχνω σεβασμό στον διαιτητή, αλλά δεν είναι δυνατόν να μην δείχνει αυτός και σε μένα και στην ομάδα. Αυτό έγινε σήμερα. Η κίτρινη κάρτα και η ατάκα του “σκάσε” στον Κιβρακίδη είναι έλλειψη σεβασμού. Είχα το συναίσθημα ότι οι παίκτες του Παναιτωλικού κάνουν σκόπιμα καθυστερήσεις και θεωρώ ότι στα επόμενα λεπτά θα μπορούσαμε να βάλουμε και τρίτο γκολ. Είδαμε τρεις αλλαγές από κάθε ομάδα τους παίκτες του Παναιτωλικού να είναι κάτω και θα έπρεπε να δοθούν τουλάχιστον επτά λεπτά. Εγώ ποτέ δεν έχω δώσει τέτοια εντολή στους παίκτες μου».

Για το ότι ο Δέλλας είπε ότι η ομάδα του δεν έκανε καθυστερήσεις: «Έχω μεγάλο σεβασμό στον κ. Δέλλα και δεν θέλω να πω τίποτα για όσα είπε. Αυτό το θέμα δεν αφορά τον Παναιτωλικό, αλλά τη διαιτησία».

Για το αν ο Ατρόμητος τα έχει βρει σκούρα με τον Παναιτωλικό: «Ο Παναιτωλικός έχει πρόβλημα με τον Ατρόμητο. Φέτος πήραμε 4 βαθμούς και ο Παναιτωλικός μόλις 1. Μάλλον αυτό είναι καλό για μας».

Για το γεγονός ότι ο Παπαπέτρου έχει αφήσει κι άλλες φορές με παράπονα τον Ατρόμητο και συγκεκριμένα πέρυσι στην Τούμπα: «Είδατε τι έγινε... Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο».

Για τη χρησιμοποίηση του Χατζηισαΐα ως αμυντικό χαφ: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Ο Χατζηισαΐας έπαιξε σούπερ. Έχουμε ομοιογένεια και αυτό είναι κάτι που με χαροποιεί. Γενικότερα, το τρίγωνο Χατζηισαΐα, Μπουσούλατζιτς, Μάντσον πηγαίνει καλά».

Για την απόκτηση του Κορτ: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την απόκτηση του Κορτ. Μπορεί να παίξει box to box και είναι πολύ καλός στην τεχνική κατάρτιση. Μπορεί να βοηθήσει πολύ στην ομάδα. Νομίζω είναι πολύ σημαντικός παίκτης για το μέλλον».

Για τον Κατράνη: «Ρωτήστε τον πρόεδρο και τον κ. Αγγελόπουλο».